28-01-2020, Saat: 09:30
(27-01-2020, Saat: 18:06)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27-01-2020, Saat: 18:02)adelphiforumz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bu yazdığından sonra beynim biraz yandı şu andaHocam bende ilk okyunca garipsedim ama sanırsam kullanılan veritabanı yöneticisinden bahsediliyor.![]()
işlemin sonucunu ekrana getirmek farklı olabilir fakat işi yapan zaten SQL server değilmi ?
Bu durumda client bir istekte bulununca önce server işini bitirecek ki clietın istediğini geri döndürebilsin.
Bu nasıl bir şey anlayamadım SQL den daha hızlı iş yapabilmesi.
Ve %50 daha hızlı diyorsunuz bu çok ciddi bir süre yani
Zira veritabanı yönetim uygulaması da esasında bir client.
(27-01-2020, Saat: 19:25)narkotik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27-01-2020, Saat: 18:02)adelphiforumz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bu yazdığından sonra beynim biraz yandı şu anda![]()
işlemin sonucunu ekrana getirmek farklı olabilir fakat işi yapan zaten SQL server değilmi ?
Bu durumda client bir istekte bulununca önce server işini bitirecek ki clietın istediğini geri döndürebilsin.
Bu nasıl bir şey anlayamadım SQL den daha hızlı iş yapabilmesi.
Ve %50 daha hızlı diyorsunuz bu çok ciddi bir süre yani
Evet 2019 başlarında yapmıştım. İşin o tarafına bakarsan ikinci bir örnekte Devexpress Quatum Grid Server modda SQL'den hızlı getiriyor.
@narkotik DevExpress'i örnek verince demek istediğini şimdi anladım.

Ben yazdıklarını farklı algıladım en başta.
Bu dünyada kendine sakladığın bilgi ahirette işine yaramaz.