(18-06-2020, Saat: 23:17)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(18-06-2020, Saat: 22:58)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @klavye Piyasadaki firmalar ödeme alma hizmetlerini web sitelerine taşıma konusunda bu sıralar çok hevesliler. Benden de bu konuda talep eden oluyor.Merhaba,
Unigui tarafında bir çözüm geliştirilse ben ve forumda tanıdığım birkaç arkadaşın satın alabileceğini söyleyebilirim.
Böyle bir niyetiniz varsa projeyi forumda katılacak başka arkadaşta varsa el birliğiyle geliştirebiliriz. Yada siz geliştirin biz sizden satın alalım.
*Hep vurguladığım konu; Bu forumda çok değerli çözüm üreten çok fazla kişi var, bu kişiler çözümlerini istedikleri gibi satamıyorlar, bizlerinde bu çözümlerden haberi olmuyor. Ücretle çözümlerin/kodların satılması hepimiz açısından çok faydalı olacağı aşikardır.
İyi çalışmalar.
unigui tarafında satın alma işlemini gerçekleştirmiştim.
Tabi PHP ile. Standart PHP kodlarına parametre gönderip gelen sonuca göre kullanıcıya gösterim sağlıyordum.
https://github.com/halilhanbadem/uniGUIdemo_Eticaret
Burada cevabı nasıl alıp, göndereceğinizi anlattığım bir repo mevcut. İşinize yarayabilir
Not: Ödeme sistemi sanal olarak oluşturdum, yani hayali. Siz PHP kodlarına göre düzenlemeyi kolayca yapabilirsiniz.
Projenizi hatirliyorum. Teşekkür ederim Halil bey.
(18-06-2020, Saat: 22:58)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:@pro_imaj , Açıkcası epeydir banka entegrasyonlari yapmayi dusunuyorum, ama bir turlu zaman bulamamistim. Birazda kaynak yetersizliginden (banka dokumanlari vs..) hep erteliyordum. Ama artik iyice ihtiyac haline geldi. Bende sistemi yapabilirsem unigui ile yapmayi dusunuyorum. Bir bankadan dokuman istedim, hemen gonderdiler. Ama tabi icinde delphi ornegi yok. c#,php ve diger dillerle ilgili ornekler mevcut. Az cok php biliyorum kodlari inceleyip cozmeye calisacagim. Cunku dokumandan cok birsey anlamadim.(18-06-2020, Saat: 21:58)klavye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevabınız için tesekkur ederim Fesih bey. Yapmak istedigim ara firmalar kullanmadan dogrudan bankanin sanal pos servisi ile islem yapmak. Sanırım bir cok firma NestPay denilen bir odeme sistemi kullaniyor. onun icin de bir çok bankanin calisma sekli ayni gibi. Php ile yazilmis ornekler gordum banka parametresini degistirmek bile yetiyor gorunuyor.
@klavye Piyasadaki firmalar ödeme alma hizmetlerini web sitelerine taşıma konusunda bu sıralar çok hevesliler. Benden de bu konuda talep eden oluyor.
Unigui tarafında bir çözüm geliştirilse ben ve forumda tanıdığım birkaç arkadaşın satın alabileceğini söyleyebilirim.
Böyle bir niyetiniz varsa projeyi forumda katılacak başka arkadaşta varsa el birliğiyle geliştirebiliriz. Yada siz geliştirin biz sizden satın alalım.
*Hep vurguladığım konu; Bu forumda çok değerli çözüm üreten çok fazla kişi var, bu kişiler çözümlerini istedikleri gibi satamıyorlar, bizlerinde bu çözümlerden haberi olmuyor. Ücretle çözümlerin/kodların satılması hepimiz açısından çok faydalı olacağı aşikardır.
İyi çalışmalar.