12-11-2020, Saat: 12:21
(Son Düzenleme: 12-11-2020, Saat: 12:21, Düzenleyen: Halil Han BADEM.)
(12-11-2020, Saat: 11:51)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
VCL konusu olmasa ve FMX üzerine olsaydı yukarıdaki paylaşılan her grafiğin FMX tarafında rahatlıkla yapılabilir olduğunu söylemek ve buna bir örnek paylaşmak isterdim.
Ama ne yazık ki konu VCL ve hazır işlemler söz konusu. Örneğim basit. üzerine değinmedim online derste idim ve hocanın arka planda konuşan sesi ile hızlıca bunu tasarlayabildim.
Benim merak ettiğim husus ; sizler birer yazılımcısınız. üretmek mi istemiyorsunuz ? hazıra konmak mı daha mantıklı ? yoksa üretemiyor musunuz ? aklım bunu almıyor bir türlü.
Bu gibi durumlarda kendimi kötü hissediyorum çünkü sürekli bir şeyleri hazır kullanmaktansa tasarlamanın daha iyi olduğunu ve dışa bağlılığın iyi olmadığını düşünüyorum. ama sizleri görünce işler değişiyor. ya siz yanlış yapıyorsunuz yada ben... ya da ikisi de bir seçenek ve siz kolay olanı seçiyorsunuz.
Ben yazılımcıları üreten taraf diye bilirdim.
Mesajların hepsini okudum. Olayın hazırcılık ile alakası yok. @"wiseman", @forumcuali ve @bydelphi ustalarımız yapmış olduğu örnekleri paylaşmış fikir paylaşımında bulunmuşlar. Forumun amacını uygulamışlar kısaca. Sormuş olduğunuz sorular iyi niyetle yazılmamış açıkça.


