28-02-2017, Saat: 11:17
(28-02-2017, Saat: 11:02)ramazan_t Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28-02-2017, Saat: 10:57)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Androdi Studio kullanıyorum ben, yazdığım uygulamadaki jscript kodları bazı telefonlarda çalışmıyordu Samsung s3 mini ve casper telefonlar vs yani 4.1.2 sürümlerinde çalışmamıştı. belki ek kütüphanelerle vs kullanılabilir ama eski telefonların stok tarayıcısı da eski.
Haklısınız hocam, zaten bir de Android çok fazla güncelleme yapan yada daha doğrusu eski telefonlar için güncelleme yayınlayan bir sistem değil. Benim gördüğüm kadarıyla güncel android sürümlerinde pek sıkıntı yok gibi sanki. Android'in yeni sürümlerini eski telefonlara da güncellemenin bir yolunu bulamadılar bir türlü. Çoğu kullanıcı halen telefonuna güncel sürüm güncellemesi gelmediği için şikayetçi. Özellikle Samsung tarafı.
Aynen Android 6.0 dan sonra adam oldu bence, öncesi sıkıntı. uygulama yazarken genelde 5.0 öncesine destek vermiyorum, çok yoruyor.
eğer telefonun sürümü buysa şu şekilde çalış değilse bu şekilde çalış kodu iki defa yazıyorsun.