@codder71 Length(AGrantResults) da hata olmasın? Şunu deneyebilir misiniz?
Benim de sıkıntım aynı konuda. "Download" klasörüne Sqlite dosyasını yedekleme amacıyla kaydedebiliyordum. G.P.Store'a yüklemek için android:targetSdkVersion="30" (Andorid 11) olarak değiştirdim. Ondan beridir aynı uygulama Android 10'da da çalışsa yine "Download"a hiçbir şekilde kayıt yapamıyorum, "Permission denied" hatası veriyor.
@nguzeller in bildirdiği üzere "Storage Access Framework veya Media Store API gibi daha fazla gizliliğe önem veren en iyi uygulamaları kullanacak şekilde güncelleyin" kuralına uymak lazım galiba. Bununla ilgili yol gösteren olabilir mi acaba?
procedure TForm1.HariciDepolamaIcinIzinIsteClick(Sender: TObject);
begin
PermissionsService.RequestPermissions
([JStringToString(TJManifest_permission.JavaClass.READ_EXTERNAL_STORAGE),
JStringToString(TJManifest_permission.JavaClass.WRITE_EXTERNAL_STORAGE)],
procedure(const APermissions: TArray<string>;
const AGrantResults: TArray<TPermissionStatus>)
begin
if (AGrantResults[0] = TPermissionStatus.Granted) then
Memo1.Lines.Add('READ_EXTERNAL_STORAGE İZİNLİ')
else
Memo1.Lines.Add('READ_EXTERNAL_STORAGE İZİNSİZ');
if (AGrantResults[1] = TPermissionStatus.Granted) then
Memo1.Lines.Add('WRITE_EXTERNAL_STORAGE İZİNLİ')
else
Memo1.Lines.Add('WRITE_EXTERNAL_STORAGE İZİNSİZ');
end);
end;
Benim de sıkıntım aynı konuda. "Download" klasörüne Sqlite dosyasını yedekleme amacıyla kaydedebiliyordum. G.P.Store'a yüklemek için android:targetSdkVersion="30" (Andorid 11) olarak değiştirdim. Ondan beridir aynı uygulama Android 10'da da çalışsa yine "Download"a hiçbir şekilde kayıt yapamıyorum, "Permission denied" hatası veriyor.
@nguzeller in bildirdiği üzere "Storage Access Framework veya Media Store API gibi daha fazla gizliliğe önem veren en iyi uygulamaları kullanacak şekilde güncelleyin" kuralına uymak lazım galiba. Bununla ilgili yol gösteren olabilir mi acaba?