(26-12-2021, Saat: 21:16)gonulali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Jakarta2 Hocam, Teklif vermek ücretlimi? yoksa her işe teklif verebiliyormusunuz?
İlk üye olduktan sonra 40 teklif ücretsiz sonra ücretliymiş.
(25-12-2021, Saat: 21:38)vedat35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Jakarta2 @gbg
binance tr veya .com api üzerinden al sat yaptırmayı düşünüyorum, anlık al sat emirleri geçilebilir, veya tüm kriptolar fiyat takip edilip patlamalarda %10 aşşaya yukarı al sat emirleri geçmek niyetim var, api üzerinden ve websoket üzerinden live veri çekilebiliyor,
eğer algoritmayı oturtabilir isem zaman zaman işleme girecek 7/24 bir bot yapma niyetim var, belki kriptolar üzerinde çok risk vardır ancak en azından bizim usdt/tr kuru için misal 18tl den %10 aşşaya düştüğünde sat limiti geçtirebilirdim.. eğer düzgün çalışır birşey ortaya çıkarabilirsem binance com da 20x + kaldıraçlı piyasada küçük al sat hareketleri ile daha güzel getiri elde edebilirim.
forumca hepimiz bir araya gelip, buy sel algoritmasını çıkarıp piyasaya meydan okuyacak bir algoritma ortaya çıkarabilirsek çok yararlı olur, diğer piyasalardanda ülkemizde döviz çekmiş oluruz,
tabi oradaki hacmi oluşturan al sat botlarını, algoritmalarını tuş edebilirmiyiz orası muhallakda küçük rakamlarla deneyip geliştirmek lasım..
https://youtu.be/BBQpDZJB8So?t=364
Kripto ile ilgili botlar küçük paralarda malesef iş yapmıyor. Kralını da yazsak balinalar patlatıyor. Örneğin direnç noktalarını baz alıyorsun. Periyodik in çıkları baz alıyorsun süreleri baz alıyorsun. Sistem tıkır tıkır işledi sanıyorsun. Paralar küçük olduğu için komisyon ücretiydi zarardı derken hiç bir şekilde istediğin düzeyde para kazanamıyorsun. Büyük sermayeli şirketler indikçe ya da çıktıkça para ekleyebildikleri için her türlü kazanıyorlar. Küçük paralarda sonuç liquid oluyor malesef. O yüzden sürekli takip edip, hisleriniz güçlüyse kripto ile uğraşın yoksa uzak durun...