Yapacağım açıklamalardan sonra; çözüm üretecek farklı bir arkadaş yok mu diye sorabilirsiniz muhtemelen.
(Çünkü önünüzdeki mevcut problemi, mevcut kaynaklarınızla çözmeye yönelik açıklama değil.)
Forumda daha önceleri bir kaç defa benzer konularda aynı cevabı yazdım.
Burada da yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.
Projenin sürdürülebilirliği açısından doğal kütüphane ve doğal kaynaklarla çalışmak gerekiyor. Örneğin halihazırda kullandığınız bileşenin ilerleyen süreçte kendini günceleyememesi ile birlikte yeni IDE'ye entegrasyon sorunları, belki de yeni çıkacak bir işletim sistemine (Win 12,13 vb) de adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz.
Delphi'nin mevcut JSON kütüphaneleri oldukça iyi. Zaman ayırabilirseniz, mevcut işi System.JSON veya REST.JSON kütüphanelerindeki sınıflar aracılığıyla serialize ve deserialize etmenizde fayda var.
(Çünkü önünüzdeki mevcut problemi, mevcut kaynaklarınızla çözmeye yönelik açıklama değil.)Forumda daha önceleri bir kaç defa benzer konularda aynı cevabı yazdım.
Burada da yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.
Projenin sürdürülebilirliği açısından doğal kütüphane ve doğal kaynaklarla çalışmak gerekiyor. Örneğin halihazırda kullandığınız bileşenin ilerleyen süreçte kendini günceleyememesi ile birlikte yeni IDE'ye entegrasyon sorunları, belki de yeni çıkacak bir işletim sistemine (Win 12,13 vb) de adaptasyon sorunu yaşayabilirsiniz.
Delphi'nin mevcut JSON kütüphaneleri oldukça iyi. Zaman ayırabilirseniz, mevcut işi System.JSON veya REST.JSON kütüphanelerindeki sınıflar aracılığıyla serialize ve deserialize etmenizde fayda var.
Begin : = end / 2;