05-09-2023, Saat: 15:35
(05-09-2023, Saat: 12:14)frmman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ADI_SYADI, ÜNVANI, MESLEĞİ bilgileri veri tabanına nasıl kaydediliyor?
Birde ilk mesajınızda
Alıntı:Bu tablo Sqlserver view tablom.
şeklinde bir ifadeniz var. Tablonuzun ismini view olarakmı belirlediniz, yoksa sqlserver özelliği olan bir viewdenmi verileri çekiyorsunuz?
Yukarıdaki mesajlardada belirtildiği gibi kodlarınızın ilgili kısmını ve veri tabanı yapınızı gösteren bir iki ekran görüntüsü eklerseniz kısa süre probleminize çözüm bulabilirsiniz.
İlginize alakanıza çok teşekkür ederim. Logo Go3 kullanıyorum. Go3 teki tüm bilgiler Sql server veritabınana yazılıyor. Oradaki tablolara
Ben ise bu tabloları kullanarak istediğim raporlamaları online görecek şekilde view yapıyorum. Yaptığım bu vievleri de excel'de tamamını online olarak rapor şeklinde görüyorum. Ancak excel'de bu veriler çok geç geldiğinden. Ben'de Delphi'de böyle bir şey yapmak istiyorum. Delphi bilgim yok denecek kadar az ama yavaş yavaş sizler sayesinde bir şeyler öğrenmeye başladım. Kendimi ne istediğim konusunda tam ifade edemeyebilirim. Bunun içinde aslında resimleri atmak istiyorum. Nasıl resim atmam gerekiyor.