Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serverda bulunan kullanıcıların exelerini guncelleme
KVKK diye bir illet çıkardılar Programcılığı bıraktım Kahve Hesabı (iki çızık = Tam gün = X), ( Tek çızık = Yarım gün = /) Gibi Excel ve kağıt üzerinden yapılacak hesaplara geri döndüm.
Taş devrine hoş geldindik, İstense de istenmese de kişisel veriler Türkiyede öyle yada böyle bir yerlerden sızıyor, Para karşılığı Satılıyor.
Boş beleş kanunlar olduğu sürece, verilerin Korunamadığı bir altyapı olmadığı sürece bu böyle gider.
Sanırım bu kanun, bir Bürokratın yeğeni boş kalmasın diye "Al yeğen, sana okuduğun okulun alanıyla ilgili yapabileceğin bir iş, önce sen davran, veri koruma şirketini kur kaymağını ye" şeklinde geldiğine inanıyorum, ülkeye yenilik başka şekilde gelemez.
Dünyada en çok illegal paylaşımların yapıldığı Ülkelerden biri de Türkiyedir. Bu bile önlenemiyor iken Sen istediğin kadar KVKK ÖĞVKK ÜĞVKK kanunları çıkar, İşin ucunda para varsa Tırıs gelir Fırış gider.
Gerçi Veriler dış internette depolanıyor Globalleşiyor o da ayrı bir durum, kim bilir kimin serverinde, kimin elinin altında.
En önemli konu Eğitim+Adalet+Hak Riayeti bilmek. Bunlar sağlandığı zaman kimse kimsenin hakkına el uzatmayacaktır, Türkiyede hayal.
Nacizane görüşüm.

Bu Konudaki Yorumlar
Serverda bulunan kullanıcıların exelerini guncelleme - Yazar: COMMANDX - 07-11-2023, Saat: 08:51

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tchart da bulunan Series lerin tam ekran sorunu cinarbil 2 659 12-11-2024, Saat: 13:29
Son Yorum: cinarbil
  Tarih Guncelleme Trigger OZCANK 2 1.400 24-05-2023, Saat: 17:06
Son Yorum: OZCANK
  image otomatik güncelleme info@guzelceker.com 5 2.150 28-06-2022, Saat: 17:51
Son Yorum: narkotik
  Excel import yapma (Güncelleme) cinarbil 3 4.590 27-11-2021, Saat: 10:34
Son Yorum: Mr.X
  Web Sayfası Güncelleme m_ekici 4 1.560 24-10-2021, Saat: 14:44
Son Yorum: m_ekici

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi