03-01-2024, Saat: 17:35
(03-01-2024, Saat: 13:33)shooterman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selamlar,(02-01-2024, Saat: 18:06)Hayati Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öyle şeyler okuduk ki, "tamam yeter 2 sene kullandığınız@Hayati kardeşim" deseler şaşırmayacaktım kendi adıma
Şimdi değerli arkadaşlardan biri bir telefonla 5 hak daha kazandığını, hemen altındaki arkadaş sonuç alamadığını, bir diğeri ikna kabiliyeti sayesinde sorununu çözdüğünü söyleyince, Cem Yılmaz'ın TRT ziyaretindeki danışma da duran adam karşısındaki psikolojisine girdik (Bu arada faturalı kutulu/dvd 2007 lisansım var)
EDİT: Hocam ayrıca örneğinize çok katılamayacağım, Vatan Bilgisayardan çok alış veriş yaptım, aldığım ürünlerle ilgili her hangi bir tasarrufda bulunmak için Vatan Bilgisayarı aramam, onlara dert yanmam yada ikna etmem gerekmedi (Bu 3 kere kurulum hakkı tuhafıma gitti benim, saygılar)
benim 2 lisansım var. birisini 3 sene önce aldım. Diğerini de geçen yıl. 2 sen önce aldığım lisansımın destek süresi bitti. Yenilemedim. Çünkü yeni aldığım lisasnsı kullanmak istedim. Ancak ben hala eski lisansımda programı yazmaya devam ediyorum. Yani hala 10.4 kullanıyorum. D11 geldi kullanmadım. D12 geldi hala kullanmadım kurmadım bile. Anlatmak istediğim bu. Lisansım çöp olacak değil. Benim olanla istersem 20 yıl kullanırım. Hala Delphi 7 versiyonunu satın alıp kullanan yazılımcılar var. Umarım bu sefer doğru bir örnekleme olmuştur.
Siz haklısınız, ancak eldeki lisansla örneğin 10 kez tekrar kurduğunuzda Embarcadero "sen tekrar tekrar kurma hakkını doldurdun" diyor. Ben de toslamıştım buna bir süre önce, karşılıklı iletişimle ek hak vermişlerdi bana. O sayede tekrar kurabilmiştim.

" deseler şaşırmayacaktım kendi adıma
Şimdi değerli arkadaşlardan biri bir telefonla 5 hak daha kazandığını, hemen altındaki arkadaş sonuç alamadığını, bir diğeri ikna kabiliyeti sayesinde sorununu çözdüğünü söyleyince, Cem Yılmaz'ın TRT ziyaretindeki danışma da duran adam karşısındaki psikolojisine girdik (Bu arada faturalı kutulu/dvd 2007 lisansım var)