Gelen cevap HTML olduğu için şöyle bir yorumum olacak.
* Delphi WSDL import aracının talep ettiği format karşı tarafın Auth filtresine takılıyor olmalı. Türkçe mesaj dönüyor olması ve HTML formunda bir içerik olmasından bu sonuca kolayca varabiliyorum. Anlamadığım konu (sizinle ilgili değil Delphi'nin WSDL Importer aracı) boş bir proje oluşturdum ve önce USER-AGENT'i boşaltıp bir tane '!' vs. çağrı yaptım yine WSDL içerik döndü. WSDL içerik alma isteği sırasında nasıl bir trafik yapıyor ki karşı taraf refuse etsin.
Sonra da buldum :
deyince hata döndü
* Delphi WSDL import aracının talep ettiği format karşı tarafın Auth filtresine takılıyor olmalı. Türkçe mesaj dönüyor olması ve HTML formunda bir içerik olmasından bu sonuca kolayca varabiliyorum. Anlamadığım konu (sizinle ilgili değil Delphi'nin WSDL Importer aracı) boş bir proje oluşturdum ve önce USER-AGENT'i boşaltıp bir tane '!' vs. çağrı yaptım yine WSDL içerik döndü. WSDL içerik alma isteği sırasında nasıl bir trafik yapıyor ki karşı taraf refuse etsin.
var LUrl : string; LResponse : string; begin LUrl := 'https://boa.vakifkatilim.com.tr/BOA.Integration.WCFService/BOA.Integration.CustomerTransaction/CustomerTransactionService.svc?singlewsdl'; NetHTTPClient1.UserAgent := '!'; LResponse := NetHTTPClient1.Get( LUrl ).ContentAsString; memo1.Lines.Text := XMLBeauty( LResponse ); end;
Sonra da buldum :
NetHTTPClient1.ContentType := '!';
deyince hata döndü
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

Muharrem ARMAN