(15-12-2025, Saat: 11:12)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13-12-2025, Saat: 16:35)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hemen hemen aynı sorunla çok uzun zaman uğraşmıştım. önce dll dosyalardan zannetmiştim ama benim sorunun dll dosyaları program exe nin olduğu klasörde dll adlı klasörde tutmamdan kaynaklı çıktı. Indy default olarak önce exe nin olduğu klasöre sonra windows\system klasörüne bakıyor dll klasöründeki dosyalar doğru olsa bile " could not load SSL library " hatası veriyordu çok emek harcamıştım sonuç olarak ekte gönderdiğim dll dosyaları exe nin olduğu klasöre koy kontrol et windows\system veya path ta tanımlı bir yerde başka yerde ssleay32.dll ve libeay32.dll varsa sil. delphi 10.2 ve delphi 12.3 de denenmiştir sorunsuz çalışmakta. kendi sectiğin bir klasörde olacak ise Formun oncreate bölüme SetDllDirectory(PChar(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + 'dll')); ekle "dll" yazan yere kendi klasör adını yaz.
önemli benim ekledim dll dosyalar sadece 32 bit bilginiz olsun ihtiyacın olursa @mrmarman beyin yardımları ile hazırladığım mail gönderme fonksiyonunu paylaşabilir.
Merhabalar ;
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Gönderdiğiniz dll dosyaları TLS 1.3 desteğine mi sahip doğru mu ? Benim yapmak istediğim mail gönderme değil aslında Yemek sepetinin yeni WebServer uygulamasında gönderdiği authorization doğrulaması ile ilgili sorun yaşıyorum. Gönderdiği JSon verisi authorization dan dolayı diye düşünüyorum bana hiç ulaşmıyor. Gönderdiğiniz DLL dosyaları ile de deneyceğim. Tekrar teşekkürler.
Konu dışı olacak ama kusura bakmayın;
Yemek sepeti bu sektörde SOAP ta kalan tek markaydı. REST'e geçti mi?
Begin : = end / 2;

