Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi 7 ile yazılmış İlk 101 Oyununun Hikayesi
İhsan hocam, sizinle yeniden bir arada olmak beni oldukça memnun etti. 
Hazırladığım kitabın içerik olarak son halini size borçluyum. 
Dilin sade anlaşılır olması (çok övgü aldı) konusundaki tüm iltifatları size ithaf ediyorum. Çünkü basılmaya hazır önceki hali oldukça ileri seviye ve karmaşıktı. 
Sizinle yaptığımız bir kaç görüşme neticesinde bugünkü haline büründü. Tekraradan katkılarınız için çok teşekkür ederim. 
Çok kitap saklayan biri değilim, fakat bende oldukça büyük hatıraları olan 3 kitabı halen saklıyorum. İhsan KARAGÜLLE Delphi 7, Marco Cantu Mastering Delphi 5 ve tabi ki (  Angel  )  kendi kitabım.

İçimdeki Delphi sevgisinin büyüten ilk iki kitap olmuştur. İnsanların işini kolaylaştıran bir ürün ortya çıkarmak kadar haz verici bir iş olamaz. 

Halen sizi çok yakından takip edip; prensip , disiplin ve çalışma azminizi model alıyorum. (Tümünü başardım gibi sadece karizmayı yakalayamadım hocam  Shy  )

Tüm detayları ile olmasa da bu muhteşem hikayeyi sizin ağzınızdan bir defa duymuş olmak bile bani halen bir çok çalışmamda motive diyor. 
Hikayeyi tüm detayları ile sizin kaleminizden tekrardan okumak beni oldukça memnun etti. 

Tekrardan görüştüğümüze çok sevindim hocam. Saygılarımı sunarım.
DelphiCan'dır!

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Delphi 7 ile yazılmış İlk 101 Oyununun Hikayesi - Yazar: Fesih ARSLAN - 10 saat önce

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  PDFDrawing – Delphi FMX için Gelişmiş PDF Oluşturma Bileşeni FmxToPdf 0 426 25-05-2025, Saat: 01:22
Son Yorum: FmxToPdf
  Delphi IDE'den Android Mobil Cihaz ile Kablosuz Erişim ( ADB over Wifi ) mrmarman 26 16.772 14-05-2025, Saat: 15:29
Son Yorum: mrmarman
  Delphi HaremAltin Fiyatları mesut61 3 1.267 20-01-2025, Saat: 09:33
Son Yorum: akuyumcu63
  Delphi Youtube Subtitle Downloader mesut61 1 680 27-12-2024, Saat: 00:59
Son Yorum: mrmarman
  Delphi Youtube Downloader mesut61 15 3.128 04-12-2024, Saat: 11:41
Son Yorum: yhackup

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi