(20-10-2019, Saat: 02:21)FiRewaLL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19-10-2019, Saat: 09:42)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vakit ayırıp cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun.
Sorunu ne şekilde çözdünüz Merak ettim
Şöyle aslında yapmak istediğim temp dosyayı ilk başta oluşturup anlık sorgu yapmaktı , Üretim reçetelerinde bazı ürün kalemleri çok fazla sayıda olabildiği gibi bunlar farklı tablolardan farklı hesaplamalar da gerektirebiliyor.Bu yüzden oluşacak olan dosyanın süresinin uzun olabileceğini de hesaba katarak bu durumdan vazgeçtim ve maliyetsiz bir listeden ürün seçtikten sonra seçilen ürün için hesapladım ve hem seçilmiş listeye hemde ekranın sağ tarafında bilgilendirme olarak müşteriye toplam ürün maliyet , eklenen toplam ürün sayısı gibi özet ürün bilgileri yazdım . Şu an için çözümüm bu denemelere devam ediyorum eğer performans konusunda sıkıntı çıkmaz ise anlık hesaplama ve anlık sorgulama işlemine bir süre sonra tekrar dönebilirim ama şu an için biraz sıkıntılı gibi göründü gözüme. Şu an için çözümün bu maalesef.