Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SOAP işlemlerinde TMom yapısı hakkında
Bu web service'leri n11 den nasıl alabiliriz? Konu ile alakası yok ama kusura bakmayın.Ben aylardır mail atıyorum n11.com'a ama hiç geri dönüş alamadım.
(25-01-2021, Saat: 12:37)glagher Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu web service'leri n11 den nasıl alabiliriz? Konu ile alakası yok ama kusura bakmayın.Ben aylardır mail atıyorum n11.com'a ama hiç geri dönüş alamadım.

Kimlik doğrulama: Mağaza Yönetim Merkezi’ne giriş yaptıktan sonra ana menü altındaki Hesabım – API Hesapları bölümünden alınan güvenlik anahtarının (API Key) her istekte gönderilmesi ile sağlanmaktadır. API şifresi, kullanıcının e-posta adresine gönderilir. API Anahtarı ve API Şifresini göndermek zorunludur. Bu iki parametre ile birlikte mağazanın kimliği tespit edilir. Bu sayede mağazanın sadece kendisine ait ürünleri ve diğer bilgileri sorgulaması sağlanır.

Link : Faydalı Dokümanlar - n11.com Mağaza Destek Merkezi

Yukarıdaki linki inceleyebilirsin. Mağaza kaydının olması gerekiyor.
(25-01-2021, Saat: 12:37)glagher Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu web service'leri n11 den nasıl alabiliriz? Konu ile alakası yok ama kusura bakmayın.Ben aylardır mail atıyorum n11.com'a ama hiç geri dönüş alamadım.

Ben aşağıdaki site üzerinden ulaştım buraya sorduğunuz sorulara oldukça hızlı dönüş sağlıyorlar.

support@n11faturam.com

yada

https://www.digitalplanet.com.tr/
Bu dünyada kendine sakladığın bilgi ahirette işine yaramaz. 
(26-01-2021, Saat: 07:58)galtuntepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Kimlik doğrulama: Mağaza Yönetim Merkezi’ne giriş yaptıktan sonra ana menü altındaki Hesabım – API Hesapları bölümünden alınan güvenlik anahtarının (API Key) her istekte gönderilmesi ile sağlanmaktadır. API şifresi, kullanıcının e-posta adresine gönderilir. API Anahtarı ve API Şifresini göndermek zorunludur. Bu iki parametre ile birlikte mağazanın kimliği tespit edilir. Bu sayede mağazanın sadece kendisine ait ürünleri ve diğer bilgileri sorgulaması sağlanır.

Link : Faydalı Dokümanlar - n11.com Mağaza Destek Merkezi

Yukarıdaki linki inceleyebilirsin. Mağaza kaydının olması gerekiyor.

(26-01-2021, Saat: 10:57)adelphiforumz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Ben aşağıdaki site üzerinden ulaştım buraya sorduğunuz sorulara oldukça hızlı dönüş sağlıyorlar.

support@n11faturam.com

yada

https://www.digitalplanet.com.tr/

Teşşekürler verdiğiniz bilgiler için çok yardımcı oldu.Diğer sanal mağazaların apileri ile çalışmanız oldumu onlarlada entegre çalışacak bir yazılım yapmak istiyorum.(Gittigidiyor,epttavm vb.).Ama n11 gibi onlarada ulaşmadım bit türlü.yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SQL Table Type parametre gecisi hakkında (Çözüldü) adelphiforumz 1 151 09-04-2026, Saat: 15:53
Son Yorum: adelphiforumz
  Video Oynatma Hakkında adelphiforumz 7 844 17-12-2025, Saat: 07:36
Son Yorum: mrmarman
  nduWlanAPI Kullanımı hakkında nurah 3 806 09-09-2025, Saat: 09:33
Son Yorum: RAD Coder
  AES Şifreleme Hakkında tmrksmt 25 5.850 06-09-2025, Saat: 22:12
Son Yorum: delphi.developer
  SuperObject dosyaları hakkında adelphiforumz 2 622 18-06-2025, Saat: 11:02
Son Yorum: engerex

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi