Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UniSF Component
Mesajları arka arkaya gönderince ilk mesaja ekliyor ama olsun Smile

Hocam, incelediğim kadarıyla bu bir component paketi olarak satışa sunulan bir program değil. Bu adamlar ERP yazılımı geliştiriyorlar, ve tahmin ettiğim gibi JQuery'nin ek modüllerini Delphi üzerinde kendi componentleri içinde kullanmışlar. Yani Kendi VCL setlerini oluşturmuşlar. Kamuran arkadaşımızın fiyat bilgisini nereden gördüğünü bilmiyorum, belki onun gördüğü fiyat component'in değil de, ERP yazılımının kullanım fiyatı olabilir.

İyice inceleyip, hatta adamlarla temasa geçip tam net bilgi almak lazım benim kanaatim.

E.O.F.  (End Of Fun )
Rolleyes
selam, ben alayim sizin icin dedim ama fiyat biraz pahali geldi Personel Edition 395 Dollar uniGUI Complete - Professional Edition (Beta) 890Dollar
Başarılı bir paket yeni haberim oldu teşekkürler.
Amatör Küme Bilgisayar Programcısı
(24-02-2017, Saat: 18:04)Ugur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selam, ben alayim sizin icin dedim ama fiyat biraz pahali geldi Personel Edition 395 Dollar uniGUI Complete - Professional Edition (Beta) 890Dollar

Uğur hocam, arkadaş unigui'nin kendisinden değil de onun üzerine yüklenen bir component paketinden bahsetmiş

E.O.F.  (End Of Fun )
Rolleyes
Konu dağılmış Smile

Toparlamak için;
1-Unigui Framework
2-UniFS Unigui üzerinde kullanılan bir bileşen seti (@Ramazan_t dediği gibi kendileri için uygulamışlar başarılı olunca da diğer kullanıcılarda satıyorlar)
3-UniSF fiyat bilgisi doğru, Lisans'ı olmayanlar bu tür paylaşımları göremezler.
4-Kamuran hocam son durum nedir Smile

İyi çalışmalar
Ben Jquery ile yapılabilecek böyle ufak tefek şeyler için ücret ödenmesine pek sıcak bakmıyorum. Dün gece, denemek için UNISF içindeki componentlerden birini kendim UNIGUI içine entegre edeyim dedim. SweetAlert' i seçtim. Çünkü çok hoşuma gitti.

Sweetalert'in kaynak kodları, kullanım örnekleri ve gerekli .Js dosyaları aşağıdaki linkte mevcut ve tabi ki ÜCRETSİZ !
http://t4t5.github.io/sweetalert/

İndirdim, .JS dosyası ile .CSS dosyasını UNIGUI projemin olduğu yere kopyaladım. ServerModule içindeki CustomFiles 'tan dosyalarımın yerini gösterdim. Sitesindeki örnek kodlardan birini kopyaladım ve projeme yapıştırdım.

Sonuç aşağıdaki gibi : ( Bu arada resim hareketli GIF olduğu için, GIF dosyasında hareketler pek akıcı görünmüyor, ekranda iz kalmış gibi yapıyor ama Aslında gerçekte böyle değil. GIF dosyasından dolayı böyle )

br40A0.gif

Sonuç itibariyle, söz konusu komponent paketinin yaptığı her iş birazcık uğraş ile tamamen bedava şekilde yapılabilir. UNIGUI'nin Demoları içinde Jquery kullanımı ile ilgili örnekler de var. Bence bir incelemekte fayda var.

Kolay gelsin.

E.O.F.  (End Of Fun )
Rolleyes
(24-02-2017, Saat: 17:11)AliZairov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. PayPal sitesine girişmi yapamıyorsunuz VPN denedinizmi. Bizim ülkede kullanmak mümkün hesap oluşturma ve para transferi. Amma hesaptan para çekmek mümkün diğil şimdilik.

Paypal sitesine erişimde sıkıntı yok. Türk Bankalarına ait hesap/kredi kartı kullanıldığı için paypal işlem yapmana izin vermiyor.

Türkiye'de Paypal 6-7 sene belki daha fazla süredir kullanılabiliyordu. Yeni bir yasa ile firma Türkiye'deki kullanıcılar üçii Türkiye'de sunucu kurmak zorunda. Paypal bunu yapmadı ve 8 ay gibi bir süredir Türkiye'deki faaliyetlerini durdurdu. Yasaya uyup Türkiye'de Nisan gibi tekrar faaliyete geçeceği söyleniyor.
S.a
sweet alert i eklemeyi başardım.fakat button ve menuleri ekleme işi biraz zor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar.
(27-02-2017, Saat: 11:40)Kamuran Alpkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: S.a
sweet alert i eklemeyi başardım.fakat button ve menuleri ekleme işi biraz zor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar.

Aslında temel mantık hepsinde aynı, Jquery tabanlı tüm bileşenleri Sweetalert gibi kullanabilirsiniz. Gerekli Js ve css dosyalarını projenize ekledikten sonra normal jquery kullanır gibi kullanabilirsiniz. UniGui'nin aşağıdaki örneğinden yola çıkarak bütün Jquery bileşenlerini projenize ekleyebilirsiniz :
C:\Program Files (x86)\FMSoft\Framework\uniGUI\Demos\Desktop\Basic jQuery

E.O.F.  (End Of Fun )
Rolleyes
(27-02-2017, Saat: 12:01)ramazan_t Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27-02-2017, Saat: 11:40)Kamuran Alpkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: S.a

Aslında temel mantık hepsinde aynı, Jquery tabanlı tüm bileşenleri Sweetalert gibi kullanabilirsiniz. Gerekli Js ve css dosyalarını projenize ekledikten sonra normal jquery kullanır gibi kullanabilirsiniz. UniGui'nin aşağıdaki örneğinden yola çıkarak bütün Jquery bileşenlerini projenize ekleyebilirsiniz :
C:\Program Files (x86)\FMSoft\Framework\uniGUI\Demos\Desktop\Basic jQuery

bahsettiğiniz örnekte UniHTMLFrame kullanılıyor oysa sweet alertte böyle değil. nesneleri html kodları ilemi çalıştıracaz. iyi günler.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi Eksik Component ve Browser Değişikliği m2ert 0 2.038 04-06-2018, Saat: 12:33
Son Yorum: m2ert

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi