Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ARMandroid Splash Tool ( for FMX Android Developers )
Siz target versiyonu 29 yaptınız ve hata vermedi mi? (Ben 10.3.3 kullanıyorum bu arada).. Dediğim gibi AAB oluşturmada ve googleplaya atmada sorun yok. Sorun cihaza yüklendiğinde development modda yada playdan yüklendiğinde.. açılmadan crash olması Smile

@mrmarman hocam bu arada sorunun sizin uygulamanızla alakasının olmadığını öğrendik. yanlış anlama için özür dilerim.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(17-12-2020, Saat: 17:21)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Portekizli emminin 

Abi çok güldüm ya.... (konuyu dağıtmak istemiyorum ama)
(17-12-2020, Saat: 17:31)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz target versiyonu 29 yaptınız ve hata vermedi mi? (Ben 10.3.3 kullanıyorum bu arada).. Dediğim gibi AAB oluşturmada ve googleplaya atmada sorun yok. Sorun cihaza yüklendiğinde development modda yada playdan yüklendiğinde.. açılmadan crash olması Smile

Sanırım bana dediniz.
Canlı kanlı yayında hocam 29 yaptım ve gayet sağlıklı bir şekilde hizmet ediyor  Smile

(17-12-2020, Saat: 17:31)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz target versiyonu 29 yaptınız ve hata vermedi mi? (Ben 10.3.3 kullanıyorum bu arada).. Dediğim gibi AAB oluşturmada ve googleplaya atmada sorun yok. Sorun cihaza yüklendiğinde development modda yada playdan yüklendiğinde.. açılmadan crash olması Smile

@mrmarman hocam bu arada sorunun sizin uygulamanızla alakasının olmadığını öğrendik. yanlış anlama için özür dilerim.
Ben 10.3.3 community kullanıyorum, diğer çözümü de inceledim o da oldukça kolay, bir deneyin bence.Açılmadan direk kırılıyorsa uygulama ,bence işe yarar.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=ONGUN
(17-12-2020, Saat: 17:31)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mrmarman hocam bu arada sorunun sizin uygulamanızla alakasının olmadığını öğrendik. yanlış anlama için özür dilerim.

Lafı bile olmaz, senin problemi çözmek burada daha önemli. Proje kendim için yaptığım sonra paylaştığım bir araç sadece.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
Komdiye bak..
AndroidSDK komple sildim yeniden yükledim.. Antonio Banderas (Antonia Santos) Abinin başka bir videosunu izledim.. ve yeni API29 dosyalarını yerleştirdim (Daha önceki arkadaşların da API29 dosyalarını yerleştirmiştim. olmamıştı.)
Şimdi Max target Ver 29 yaptığım halde local cihazımda oldu. Smile

https://www.youtube.com/watch?v=_4sW80EDEGM

MAğaza işi de tamamdır. Alakasız bi başlığın altında yazdık bunları fakat çok büyük bir problemim giderildi. Hepinize, emeklerinize çok teşekkür ederim.

https://play.google.com/store/apps/detai...l=tr&gl=US

Thumbs Up 
Kardeşim başlık konusunu dert etme, helali hoş olsun.

* En azından sorunu sorgulamak / anlamak / çözmek adına aracı oldu.  Smile
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
@mcuyan hocam hemen görür görmez yükledim  Smile ve evet açıldı fakat rastgele yerlere tıklayıp teste tabii tuttum. Sonuç;
Üstteki logoya basınca uygulama kapanıyor bilginize  Smile Smile
(17-12-2020, Saat: 20:36)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mcuyan hocam hemen görür görmez yükledim  Smile  ve evet açıldı fakat rastgele yerlere tıklayıp teste tabii tuttum. Sonuç;
Üstteki logoya basınca uygulama kapanıyor bilginize  Smile Smile

bende kapanmadı da aşağı aldı programı...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi IDE'den Android Mobil Cihaz ile Kablosuz Erişim ( ADB over Wifi ) mrmarman 27 17.982 24-05-2026, Saat: 13:30
Son Yorum: engerex
  Android - SMP [ Mini tool ] Mr.X 0 1.202 21-06-2021, Saat: 17:19
Son Yorum: Mr.X
  Cloudinary Image Upload Tool ( Forum image boyutlandırma opsiyonlu ) mrmarman 14 10.304 30-05-2020, Saat: 22:46
Son Yorum: mrmarman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi