Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu
(04-12-2025, Saat: 20:32)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-12-2025, Saat: 16:01)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Pos cihazı konusunda hiç bilgim olmadığı için affınıza sığınarak soruyorum; yani benim arayüzleri baştan c# ile yazmama gerek yok doğru mu anlıyorum? Sadece pos cihazı ve web sitemdeki api dosyalarının köprüsünü sağlayacak bir program yazsam (pos cihazına göre) yeterli midir?

Beko x30 özelinde yazdım 

https://developer.tokeninc.com/token-dev...okumani-tr

Burda diyorki kablosuz entegrasyon yapabilirsiniz

Api üzerinden diğer firmaları bilmiyorum belki onlarında vardır

Kablosuz entegrasyonu olan herhangi bir yazarkasaya entegre olabilirsiniz 

Rest api yöntemi ile

Ama önce firma ile anlaşma yapıp test cihazı alman lazım 

Bıraktıgım linkte kablosuz entegrasyon örneği var 

Php de curl ile istek atılabilir

Linki bü inceleyin istrseniz
Selamlar, 

Test cihazı aldığınızı söylüyorsunuz, BEKO'dan mı aldınız? biraz daha detaylandırır mısınız süreci?
Hangi firma ile anlaşırsanız anlaşın farketmez..

1- Gizlilik sözleşmesi imzalayıp, Uygulamanızı o firmaya register ediyorsunuz.
2- Firma dan Test cihazı alıyorsunuz.
3- Uygulamanızı O Test cihazı üzerinde test edip sorunsuz çalıştırıyorsunuz.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Onu biliyorum, BEKO'ya ulaşılamıyor, dönüş yapmıyorlar, o yüzden sordum.
tokeninc.com bekonun entegrasyonunu bu firma sağlıyor
(08-12-2025, Saat: 10:04)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tokeninc.com bekonun entegrasyonunu bu firma sağlıyor

Ben tokeninc’e de mail attım ama attıkları formdan sonra bir dönüş alamadım.
(29-11-2025, Saat: 15:21)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Walla ben inpos dan gayet memnunum..

Ara sıra PC-POS bağlantısı kayboluyor. PRogramı ve POS u yeninden başlatınca bağlanıyor.. Günde bi kaç kere oluyor.

Buna halen bir çözüm bulamadım.

inPOs firmasına ben defalarca mail attım ama geri dönüş olmadı  , döküman veya ne sağlıyorlarsa nasıl iletişime geçtiniz veya sizde döküman varsa iletebilir misiniz ? Özel değil ise ne yapmam gerekiyor. birde Pavo ile ilgili aynı durum söz konusu onlara da sayfalarından durumu ilettim ama dönüş olmadı nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Telefon , e-mail  ,  döküman hepsi kabulümdür :Smile

Teşekkürler.
(13-12-2025, Saat: 02:51)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-12-2025, Saat: 10:04)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tokeninc.com bekonun entegrasyonunu bu firma sağlıyor

Ben tokeninc’e de mail attım ama attıkları formdan sonra bir dönüş alamadım.

Firmalar biraz zor dönüş yapıyorlar eğer form dediğiniz sözleşme ise demo cihaz isteklerinizi de belirttiyseniz ve ücreti yatırdıkdan sonra cihazlar geliyor 

cihazlar geldikten sonra ben tekrar iletişime geçmeye gerek duymadım
(15-12-2025, Saat: 15:06)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-12-2025, Saat: 02:51)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben tokeninc’e de mail attım ama attıkları formdan sonra bir dönüş alamadım.

Firmalar biraz zor dönüş yapıyorlar eğer form dediğiniz sözleşme ise demo cihaz isteklerinizi de belirttiyseniz ve ücreti yatırdıkdan sonra cihazlar geliyor 

cihazlar geldikten sonra ben tekrar iletişime geçmeye gerek duymadım

üstadım genel olarak çoğu pos firması dönüş sağlamıyorlar bu neden sır gibi saklanıyor hiçbir fikrim yok. garip gerçekten otomasyon dahil her şey bitiyor fakat burada tıkanıyoruz.
geç dönmelerinin sebebini tam olarak bilmiyorum

ben mail attıktan sonra telefon geldi bana işlemlerinizi yaptınız diye bana dönüş olmadı dedim arkasından iletişim sağlandı

email atın dönüş yok ise direk firmayı arayın mail atın diyeceklerdir attık dönüş olmadı deyin bide öyle deneyin
Beko şahsi mailime dönmedi, işi yaptığım firmanın ceosu üzerinden mail gönderdim dönüş yaptı, form doldurun dedi formu entegratör olmak için kendi bilgilerimle doldurdum dönmedi, şahıs firmalarına mesafeli olabilirler.
Hugine çok rahat ulaşıyorsunuz, her türlü dönüş yapıyorlar ve ilgililer. Android pos istediğim için huginle devam etmedim, ama en kaliteli iletişim onlarda. şimdi yeni Payfone N750
çıkarmışlar, bundan sonra ilk tercihim olabilir.
Ben pavo n86 entegre ettim, VUK 507 uyumu ile çok rahat, pavoya direk ulaşamadım aracı ödeme kuruluşu üzerinden ulaştım, rest api ile entegre ettim. P2P ye gerek kalmadı.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  e-fatura/e-arşiv/e-irsaliye/e-defter oluşturma ve özel entegratör entegrasyonu mkysoft 2 1.927 07-02-2023, Saat: 23:52
Son Yorum: fatihablak
  Delphi Nestpay & Iyzico Entegrasyonu Halil Han BADEM 28 23.371 09-01-2021, Saat: 23:42
Son Yorum: Halil Han BADEM
  e-fatura/e-arşiv/e-irsaliye/e-defter oluşturma ve özel entegratör entegrasyonu mkysoft 9 9.704 09-05-2020, Saat: 18:42
Son Yorum: serdal9

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi