Anket Başlığı: Canlı Yayın Yapılmalı mı?
Anket kapatılmıştır.
Evet, faydalı olur.
86.96%
20 86.96%
Hayır, gereğinin olmadığı düşüncesindeyim.
13.04%
3 13.04%
Katılımcı sayısı: 23 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üstatlardan Yararlanıyoruz :)
(13-11-2017, Saat: 19:28)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam eğer uygunsa yönetimin bir toplantı yapıp gerekli kararları alması uygun olur gibi Smile

Tam da Mesajımda anlatmak istediğim buydu. 
Mesele karar almak değil. Karar anketle verildi. Genel olarak böyle bir ihtiyaç var.
Asıl sorun, eğitim vermek isteyen ve uygun zamanı olan birileri yok.
Eğitim kadrosu oluşturabilir isek, sonrasında içerik çalışması yaparız.
DelphiCan'dır!
(13-11-2017, Saat: 21:00)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-11-2017, Saat: 19:28)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam eğer uygunsa yönetimin bir toplantı yapıp gerekli kararları alması uygun olur gibi Smile
Eğitim kadrosu oluşturabilir isek, sonrasında içerik çalışması yaparız.

Bunu kararlaştırmanız için yazdım hocam Blush
kisisel_logo_dark.png
İlk canlı yayında sohbet edelim Smile
Çay çorba içeriz olmaz mı ? ilk günden de sers olmaz ki dimi ama.
Hatta aynı ilde olan üstadlarımız var ise onları bir mekanda bir araya getirip gerekli canlı yayın cihazlarını kurup bir canlı yayın gerçekleştirelim.
Teknolojik bağlamda elimden geleni yaparım.
Davet için afiş tasarımları benden Smile

http://www.delphican.com/ustatlardan-yar...7#pid10737
kisisel_logo_dark.png
Benim gördüğüm burada @Fesih Bey'in mesajlarından anladığım hepimiz böyle şeyler isteriz, eğitim olsun, makale olsun, dergi olsun ama yapacak adam var mı ? Belki burada böyle bir eğitimden önce delphi kullanarak iş yapan firmaların yazılımcılarıyla sohbet yapılabilir hem ayrı ayrı kişiler olur hem grubu tanıtır hem firmalara destek olmuş olur. Ama işin sürekliliği adına böyle bir işe adminlerin ön ayak olması gerekir, admin oldukları için böyle birşey yapmak zorundalar mı ?? Zaten gönüllü olan bir iş gitgide insanların özel hayatlarından çalarakda ilerlememeli. Röportajı boşverin eğitim olsun kaliteli olsun gerekirse paralı olsun emeği geçenede faydamız olsun dediğimizde kaç kullanıcı para öder oda ayrı bir konu ? Ama iyi niyette hadi yapalım dersek çokda olacağı inancında değilim şahsen. Umarım çekincelerimi anlatabilmişimdir.
Topluluk mopluluk yok :/
(14-11-2017, Saat: 13:59)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim gördüğüm burada @Fesih Bey'in mesajlarından anladığım hepimiz böyle şeyler isteriz, eğitim olsun, makale olsun, dergi olsun ama yapacak adam var mı ?  Belki burada böyle bir eğitimden önce delphi kullanarak iş yapan firmaların yazılımcılarıyla sohbet yapılabilir hem ayrı ayrı kişiler olur hem grubu tanıtır hem firmalara destek olmuş olur. Ama işin sürekliliği adına böyle  bir işe  adminlerin ön ayak olması gerekir, admin oldukları için böyle birşey yapmak zorundalar mı ?? Zaten gönüllü olan bir iş gitgide insanların özel hayatlarından çalarakda ilerlememeli. Röportajı boşverin eğitim olsun kaliteli olsun gerekirse paralı olsun emeği geçenede faydamız olsun dediğimizde kaç kullanıcı para öder oda ayrı bir konu ? Ama iyi niyette hadi yapalım dersek çokda olacağı inancında değilim şahsen. Umarım çekincelerimi anlatabilmişimdir.

Aslında Türkiye'nin sorununun bu olduğu düşüncesindeyim. Denemekten korkmak... Bir düşünceyi veya bir fikri oluşturuyoruz, ne güzel olur diyoruz... Sonra bir anda bir karamsarlık oluyor içimizde.

Denemeliyiz.. Özel hayatı çalmak gibi bir hedefin olması zaten söz konusu olamaz. Bu siteyi kurarken yöneticiler, yardımsever iç güdüsü ile oluşturmuşlardı. Canlı yayının olması, forumda geçirilen 1 saat yerine, soru-cevap şeklinde daha fazla soruya veya soruna çözüm oluşturması için güzel bir fikir olduğu kanısındayım. 

Tabi son söz yöneticilerin, eğitmenleri toplayıp belirli bir çizelge oluşturmasında....
kisisel_logo_dark.png
(14-11-2017, Saat: 15:21)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-11-2017, Saat: 13:59)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim gördüğüm burada @Fesih Bey'in mesajlarından anladığım hepimiz böyle şeyler isteriz, eğitim olsun, makale olsun, dergi olsun ama yapacak adam var mı ?  Belki burada böyle bir eğitimden önce delphi kullanarak iş yapan firmaların yazılımcılarıyla sohbet yapılabilir hem ayrı ayrı kişiler olur hem grubu tanıtır hem firmalara destek olmuş olur. Ama işin sürekliliği adına böyle  bir işe  adminlerin ön ayak olması gerekir, admin oldukları için böyle birşey yapmak zorundalar mı ?? Zaten gönüllü olan bir iş gitgide insanların özel hayatlarından çalarakda ilerlememeli. Röportajı boşverin eğitim olsun kaliteli olsun gerekirse paralı olsun emeği geçenede faydamız olsun dediğimizde kaç kullanıcı para öder oda ayrı bir konu ? Ama iyi niyette hadi yapalım dersek çokda olacağı inancında değilim şahsen. Umarım çekincelerimi anlatabilmişimdir.

Aslında Türkiye'nin sorununun bu olduğu düşüncesindeyim. Denemekten korkmak... Bir düşünceyi veya bir fikri oluşturuyoruz, ne güzel olur diyoruz... Sonra bir anda bir karamsarlık oluyor içimizde.

Denemeliyiz.. Özel hayatı çalmak gibi bir hedefin olması zaten söz konusu olamaz. Bu siteyi kurarken yöneticiler, yardımsever iç güdüsü ile oluşturmuşlardı. Canlı yayının olması, forumda geçirilen 1 saat yerine, soru-cevap şeklinde daha fazla soruya veya soruna çözüm oluşturması için güzel bir fikir olduğu kanısındayım. 

Tabi son söz yöneticilerin, eğitmenleri toplayıp belirli bir çizelge oluşturmasında....

Ben kimsenin umudunu kırmak ya da karamsar bir hava yaratmak için söylemedim. 35 yaşındayım ve belki 20 yıldır bu tür platformlarda birşeyler yapmaya çalışmış ve gözlemlemişimdir. programlama.com sitesinden bu yana :Smile

Gördüğüm şeyler ise korkmanın aksine bir hevesle başlanıp sonun gelmemesidir. Bu sitenin kurucusu bile "Asıl sorun, eğitim vermek isteyen ve uygun zamanı olan birileri yok." diyor. Çünkü olayın bir iki video olmadığını biliyor. Bir iki video çekilir yüklenir ya sonrası  ?? Önemli olan bu. Bu sitenin admini olmak bile evli ya da çalışan birileri için ciddi bir mesai. Kalite ise birkez yapmakla olmuyor devamlılıkla oluyor. Buna da halilen kimsenin gözü yemiyor. 
Ama bugüne kadar gördüğüm kadarıyla burası kraliyet gibi yönetilen bir site değil hatta pek çok girişim destekleniyor. Siz bulunduğunuz şehirden ön ayak olursunuz başka biri ankaradn olur kimi istanbuldan olur güzel şeyler çıkar ortaya. Ama dediğim gibi emek isteyen sıkıntılı bir süreçtir ego tatmininden başka bir faydası olmadığı için insanları çabuk yorar. 

Saygılarımla,
(14-11-2017, Saat: 17:44)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-11-2017, Saat: 15:21)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Aslında Türkiye'nin sorununun bu olduğu düşüncesindeyim. Denemekten korkmak... Bir düşünceyi veya bir fikri oluşturuyoruz, ne güzel olur diyoruz... Sonra bir anda bir karamsarlık oluyor içimizde.

Ben kimsenin umudunu kırmak ya da karamsar bir hava yaratmak için söylemedim. 35 yaşındayım ve belki 20 yıldır bu tür platformlarda birşeyler yapmaya çalışmış ve gözlemlemişimdir. programlama.com sitesinden bu yana :Smile

Gördüğüm şeyler ise korkmanın aksine bir hevesle başlanıp sonun gelmemesidir. Bu sitenin kurucusu bile "Asıl sorun, eğitim vermek isteyen ve uygun zamanı olan birileri yok." diyor. Çünkü olayın bir iki video olmadığını biliyor. Bir iki video çekilir yüklenir ya sonrası  ?? Önemli olan bu. Bu sitenin admini olmak bile evli ya da çalışan birileri için ciddi bir mesai. Kalite ise birkez yapmakla olmuyor devamlılıkla oluyor. Buna da halilen kimsenin gözü yemiyor. 
Ama bugüne kadar gördüğüm kadarıyla burası kraliyet gibi yönetilen bir site değil hatta pek çok girişim destekleniyor. Siz bulunduğunuz şehirden ön ayak olursunuz başka biri ankaradn olur kimi istanbuldan olur güzel şeyler çıkar ortaya. Ama dediğim gibi emek isteyen sıkıntılı bir süreçtir ego tatmininden başka bir faydası olmadığı için insanları çabuk yorar. 

Saygılarımla,

Hocam işin ego ile ilişiğini anlamadım bir türlü... Olay çerçevesinde her zaman dediğim gibi düşünüp, plan yaparak ilerlemek. İlk önce bir deneme gerçekleşir olumlu geçer ise iki, üç gelir. Yanlış anlaşılmasın söylediklerim. Tek isteğim başlıktan da anlaşılacağı üzere "üstatlardan yararlanmak" onların özel hayatına müdahale etmek değil.  Blush
kisisel_logo_dark.png
Yoğunluk konusunda hemfikiriz. Bu durumda bir yoklama daha almakta fayda var. 
Yeni bir anket: DelphiCan Eğitmen Arıyor
DelphiCan'dır!
(14-11-2017, Saat: 18:05)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-11-2017, Saat: 17:44)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kimsenin umudunu kırmak ya da karamsar bir hava yaratmak için söylemedim. 35 yaşındayım ve belki 20 yıldır bu tür platformlarda birşeyler yapmaya çalışmış ve gözlemlemişimdir. programlama.com sitesinden bu yana :Smile

Saygılarımla,

Hocam işin ego ile ilişiğini anlamadım bir türlü... Olay çerçevesinde her zaman dediğim gibi düşünüp, plan yaparak ilerlemek. İlk önce bir deneme gerçekleşir olumlu geçer ise iki, üç gelir. Yanlış anlaşılmasın söylediklerim. Tek isteğim başlıktan da anlaşılacağı üzere "üstatlardan yararlanmak" onların özel hayatına müdahale etmek değil.  Blush
Egodan kastım şu eğitimi veren para karşılığı bu işi yapmıyorsa eğitimlerin izlenmesi ve teşekkür  ya da takdir edilmesini bekler. Bu mutluluk ve haz verir ama buda maddi durumlar söz konusu olunca 2. plana atılır halilen. Pek çok blog sayfası sürekliliği sağlamak için parayla yazar tutarlar.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi