Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
progressbar yüksekliği
Question 
iyi günler,

android uygulamada progressbarın yüksekliği neden değişmemekte ? yada benmi yanlış yapıyorum properties sekmesinden height kısmına yüksek ( 50 ) değer girerek...

anlamış değilim.
Merhaba,
Mobil mimarinin her platformda farklı davranışlarının olması, bileşenleri ortak bir boyutta tasarlamaya zorlamıştır.
Bundan dolayı bir nesnenin platform davranışının aksine boyutunu belirlemek için temel sınıfın bazı metodlarını yeniden düzenlemeniz gerekmektedir.
Bu konuda benzer bir makale yazmıştım. Eminim size klavuzluk edecektir: Firemonkey (FMX) Nesne Boyutunu (Yükseklik, Genişlik) Yeniden Düzenlemek
DelphiCan'dır!
(25-03-2018, Saat: 19:10)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Mobil mimarinin her platformda farklı davranışlarının olması, bileşenleri ortak bir boyutta tasarlamaya zorlamıştır.
Bundan dolayı bir nesnenin platform davranışının aksine boyutunu belirlemek için temel sınıfın bazı metodlarını yeniden düzenlemeniz gerekmektedir.
Bu konuda benzer bir makale yazmıştım. Eminim size klavuzluk edecektir: Firemonkey (FMX) Nesne Boyutunu (Yükseklik, Genişlik) Yeniden Düzenlemek

Anlaşıldı hocam teşekkür ederim .
Sağ tıklayıp edit custom style diyip structure açıp oradan propertiesden height ile düzeliyor, şahsen ben öyle yapıyorum

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi 11 android style'de edit yüksekliği? Jakarta2 0 901 09-05-2022, Saat: 17:37
Son Yorum: Jakarta2
  TRectangle nesnesini ProgressBar gibi kullanmak ferhatcelik 2 1.656 24-03-2021, Saat: 23:00
Son Yorum: ferhatcelik
Question Listview Edit Ekleme ve Button Yüksekliği Ayarı elixir84 11 10.249 22-05-2018, Saat: 21:51
Son Yorum: mcuyan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi