Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disconnected session
Merhaba;

Projede buit ettiğimde birden bire Disconnected session hatası vermeye başladı. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Hangi bileşen, hangi veri tabanı?
DelphiCan'dır!
İlginç olanda bu zaten veritabanı yok. kafasına göre takılıyor.
Debug yapıp adım adım çalıştırın sorun nereden çıkıyor o zaman belli olur...
YouTube Delphi Tips
"Mantıklı adam kendini dünyaya uyarlar; mantıksız adam ise dünyayı kendine uydurmakta inat eder. Bu nedenle, tüm ilerleme o inatçı adama bağlıdır." - George Bernard Shaw
http://support.embarcadero.com/hu/article/42650
Cevaplar için teşekkürler. Şimdilik yapmıyor, umarım yapmaz.
Projenize unidac sqlconnection vs gibi bi component ekleyip kaldirdiysaniz, bunun unitleri kalmis olabilir.. yada x bir unitiniz y bir unitten bir fobk yada proc cagiriyoe olabilir.. ayrica delphinize google account yada appledeveloper licence vs eklediyseniz bundan da yapiyor olabilir.. biraz daha aciklayici bilgi vermeniz gerekiyor..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Şu anda hayretler içerisindeyim. Önceden arada sırada olan bu sorun şimdi hiç çalışmaz hale geldi bende. Sadece x64 bit debug mod ile Run (F9) yapınca Disconnected session hatası gelmekteydi ve çözümü bds.exe yi tek cpu'da çalıştır diye ayarlamakla aşabildim. Hata geldiği anda zaten delphi uygulaması cevap vermiyor diye uyarı bile veremeyecek derecede kilitleniyordu. Bazıları reset atmadan toparlayamamış hatadan sonra Huh . Çözümü ise; "Görev yöneticisi"ni açıp Ayrıntılar sekmesi altında bds.exe'yi sağ tıklayarak gelen menü altından Benzeşmeyi ayarlayı seçince gelen pencereden <Tüm İşlemciler>'den işareti kaldırıp ilk işlemciyi (CPU 0) seçerek problemi aşabildim Huh .

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [ÇÖZÜLDÜ] iOS Simulator "Session ended" AliZairov 37 38.201 30-01-2017, Saat: 17:42
Son Yorum: Fesih ARSLAN

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi