(09-02-2019, Saat: 13:40)gonulali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Mr.Developer Hocam, timer ile yapmıştım. hatta timerin interval 1 yaptım yinede ekrana dokununca çıkıyor.
Volume tuşlarından birine basınca bile çıkıyor. ne yaparsam yapayım ekrana dokununca alt menü açılıyor.
Ekranda mesela buton var.. Ben bu kodla alt kısmı gizliyorum.. butona basıyorum ama butona basılmıyor.. ilk önce alt bar açılıyor daha sonra butona tıklayabiliyorum. Sanki bu kodla alt barı gizlediğim de şeffaf ekran koruyucu geliyor
ilk tıkladığında ekran koruyucu gidiyor sonra tıklayabiliyorsun 
Sen öyle diyince android sürümlerinde farklılık olabilir mi sorusu geldi aklıma ;
android 4.4 ve 6.0 sürümlerinde test ettim :
6.0 da sorunsuz şekilde çalıştı. ses-açma kısma, butonlara basma işlemlerinde ve iki form arası geçişler de hiç görünmedi. hatta alttan ben yukarı doğru çektim görünüp geri kayboldu (istenilen süre zarfında).
4.4 de ise sadece ses açma-kısma tuşlarına basıldığında göründü ve ses barı kaybolana kadar bekledi onunla beraber tekrar görünmez oldu.
Ful size := false iken denendi sonuçlar aynı
Ful size := true iken denendi sonuçlar aynı
Çok enterasan bir durum şaşırdım

çözümünü bende merak etmeye başladım şimdi
Bu arada kod çok işime yaradı teşekkürler...