15-02-2020, Saat: 10:57
Merhaba ustalarım. Datasnap dsauthenticationmanager kısmında kullanıcı adı şifre kontrolü yapıyorum. Mysql olarak yapıyorum lakin belli bir süre sonra donmalar meydana geliyor ve sunucu kullanılmaz oluyor. Anlık olarak 300 kullanıcıya çıkabiliyor bazen. Merak ettiğim konu şu. Mysql bağlantısını auth kısmında create yapıyorum ve işlem bitince free yapıyorum. Donma sebebi bu olabilirmi ? Doğru kullanım bumudur ? Formda objeleri oluşturup kullanmakmı doğrusudur yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıdığım kod.
Kullanıdığım kod.
procedure TScForm.DSAuthenticationManager1UserAuthenticate( Sender: TObject; const Protocol, Context, User, Password: string; var valid: Boolean; UserRoles: TStrings); var con1: TSQLConnection; conqurty: TMyQuery; begin con1 :=TSQLConnection.Create(nil); conqurty:= TMyQuery.Create(nil); try conqurty.Connection:= con1; QUsr.Close; QUsr.SQL.Text:='select * from **** where username='+QuotedStr(User); QUsr.Open; if QUsr.RecordCount = 0 then valid := false else valid := True; finally conqurty.Free; con1.Free; end; end;