Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi Lisans Fiyatı hk.
Delphi enterprise 10.4 sürümünü 3 Bin Euro + KDV ile, almak zorunda kaldım artık. Sağolsun BTG Selma Hanım çok yardımcı oldu. Ancak yine de bu rakamlara, bireysel olarak almak çok zor. @mrmarman hocamın dediği yolu izleyerek, avans ile almış oldum. Ama en azından taksit yapılabilseydi çok iyi olurdu.
Yazılımcı, kahveyi koda çeviren bir organizmadır.
Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.
Evladiyelik olmuş, pişman olmayacaksınız. Wink
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
(12-06-2020, Saat: 19:51)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.
Evladiyelik olmuş, pişman olmayacaksınız. Wink

sağolun hocam
Ben 2018 kasımda almıştım enterprise sürümünü. şimdi kara kara düşünüyorum 2020 güncelleme lisansını.. 1000Euro Smile

Gerçi olay sadece lisans alma olsa yine iyi.. bir de kullandığınız componentleri de güncellemek durumundasınız.. (Tabi hangilerinin 10.4 desteği var yok o da ayrı bir konu). Kısacası kara kara düşünmeye devam. Tamam mı Devam mı (Güncelleme)!
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Selamlar, enterprise sürümlerinin update süresi ne kadar oluyor. Güncelleme süresi olmayan yani her versiyona yükseltebileceğimiz versiyon u var mı?
Örneğin bendeki Enterprise Lisansı süresiz.

Sadece 3 yıllık süre içerisindeki güncellemeler ile yenilemeler dahil olan şekilde. Sözleşmemin ilgili kısmını aşağıda görebilirsiniz.

uvcnf31rofdn2apqm8ey.png
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
Benim Merak ettiğim bir konu daha var. Enterprise Lisansa sahibiz, bir program hazırlık ve build ettik.
Ücretli veya ücretsiz bir firma yada şahsın kullanımına sunduk. Burada kullanılan exe programın kullanımı ile ilgili
bir Lisans ihlali gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Buradaki exe programı kimin hangi lisans ile build ettiği vb. şekilde internet üzerinden
bir tespit olabilir mi?
Merhaba.

* Bu aşağıdaki EXE içinden bir kuple. Bu açık STRING ifade. Lisans seri no ve / veya kim hangi bilgisayar donanımı tarafından derlendiği hakkında bilgi eklenmesine tüm dosyalar daima müsaittir. Cevap sizin sorunuzda gizli.

* Ama diyorsanız ki, EXE raporlar mı ? orası kişilik haklarına girer, bunun sorumluluğunu almazlar. Taa ki siz ekleyene kadar. Geçenlerde konusu olmuştu. Siz kullanım istatistiklerini eklerseniz, kedine de istatistik veri derliyor. bu DelphiCan linkini incelemek isteyebilirsiniz.

Embarcadero Delphi for Win32 compiler version 34.0 (27.0.37889.9797)

mjqqjkayo68nqk3uxnnz.png

Üstteki DEBUG olduğu için mi sorusuna karşılık bu da RELEASE Build hali.

nlrcct3gk6dvdryjxlio.png
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
Bireysel olarak alabileceğimiz Lisans Fiyataları biraz daha makul olsa aslında birçok arkadaşımızın daha alacağına eminim.
Selamlar,
10.4 rad studio trial indirip birkaç component denemesi yaptım. Satın almış olduğum lisans delphi 10.4. Şimdi, ben bu trial sürümü tamamen kaldırmalı mıyım yoksa, pc formatlamak mı gerek? Birde kafama takılan şu. 10.2 componentleri uyumlu olduğu için, aynı bilgisayarımda hem 10.2, hem de 10.4 ü neden bulundururamıyorum ki. En üst sürümü satın aldığıma göre, aynı bilgisayarda olmak şartıyla, neden alt sürümü de aynı anda kullanamıyorum? Componentlerin 10.4 güncellemesi çıktığında ben bunu nasıl test edeceğim ki?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi yeni gelişmeler hakkında seminer cinarbil 7 1.133 18-09-2026, Saat: 08:39
Son Yorum: yhackup
  Delphi 13 Yayınlandı RAD Coder 11 3.083 12-08-2026, Saat: 01:29
Son Yorum: engerex
  Delphi 13.1 IDE üzerindeki CTRL-C hatası Mr.X 31 3.118 15-07-2026, Saat: 00:08
Son Yorum: engerex
  Delphi 13.1 için beklentileriniz neler? Mr.X 20 2.450 03-04-2026, Saat: 14:46
Son Yorum: mcuyan
  Delphi 13 Patch 2 Yayınlandı frmman 2 735 29-10-2025, Saat: 22:55
Son Yorum: frmman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi