Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulut veritabanı tavsiye
(22-07-2020, Saat: 12:27)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2020, Saat: 11:30)bydelphi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet bu firmayıda inceledim.
Benim aldığım paketten daha iyi özellikler sunuyor.
Aylık fiyatı 5€-40 tlye geliyor . ben 36 ya almıştım.
Ancak esas sorun işletim sisteminde başlıyor.
Burada işletim sistemi linüx ise ücretsiz ama windows istiyorsan aylık 5€ daha ödeme yapman gerekiyor.yani aylık toplam 10 € - 80 tl oluyor.
benim aldığım yerde ise windows işletim sistemi fiyatın içerisine dahil net 36 tl.
İlk çıkış noktam veritabanı idi ancak uygun fiyatlı vds alınca unigui,php,c# vb web  projelerimi orada Windows işletim sisteminde yayınlayıp test etmeye karar verdim.
işimi görüyor şimdilik. Tavsiyen için teşekkür ederim.
Siz os olarak ne kurdunuz. linux ise veritabanı olarak ne kullanıyorsunuz.

Hesaplamalarınız doğru, işletim sistemi olarak windows kullanıyorum. IIS ve MSSQL Express kullanıyorum.
İşlemci ve Ram konusunda kıyaslama yapılamayacak kadar benim gönderdiğim firma uygun oluyor. Birde download upload hız testi yazıp sonucu yazarsanız farkı daha iyi görebilirsiniz. Bununla birlikte uzaktan bağlantı yaptığınızda çalışabiliyor musunuz yazdığınız konfigrasyonla.

Yeni sunucunuz hayırlı olsun.

İyi çalışmalar.

Uzak bağlantıda sürekli online çalışmıyorum böyle bir ihtiyacım yok. 
arada bir mstsc ile bağlanıp dosya güncelleyip bakım yapacağım o kadar.
download hızı özellikle beni çok şaşırttı. 
200mbps download hızı ile 4gb bir dosyayı çok kısa bir sürede saniyeler içerisinde indirmişti.
şimdilik bu sunucu ihtiyacımı ve beklentimi karşılıyor.  sonuçta ne kadar para o kadar köfte.
Ama ilerisi için bir linux sunucu sizin tavsiye ettiğiniz yerden düşünmeye başladım.
Desteğiniz için teşekkürler.
Sağlıcakla kalın.
Kalan ömrünün en genç build’indesin.
Counter artar, deadline sabit.
Age++ çalışıyor, rollback yok.
Her yer exception
(22-07-2020, Saat: 08:32)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-07-2020, Saat: 10:18)bydelphi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 
vds almaya karar verdim. 
https://hostgener.com/vds

buradaki fiyatlar makul gibi.
günlük 1tl'ye  60gb ssd disk, 4gb Ram , 
Limitsiz Trafik  Fiyat : 35,99 bence iyi gibi.

Merhaba, kararınızı vds üzernden verdiğinize göre bu firmayı ve fiyatlarını incelemeniz faydalı olacaktır. 1 yılı aşkındır kullanıyorum, memnunum.

İyi çalışmalar.
kTt7Cf.png

Merhaba
Server 2016 işletim sistemi ile satın almak istiyorum ödeme ekranındaki initial payment ile ilk kurulum için 119.76 eur ve her ay için 9,98 eur mu ödeyeceğim. yada initial payment 12 ay için ödeneek ücret mi? bir yıl sonunda da 9,98 eur ile fiyat garantisi mi veriyor?
İlk yıl 119,76 ödeyeceksin. İlk sonrasında takip eden her ay için 9,98
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
(18-10-2020, Saat: 22:33)41linea41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2020, Saat: 08:32)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, kararınızı vds üzernden verdiğinize göre bu firmayı ve fiyatlarını incelemeniz faydalı olacaktır. 1 yılı aşkındır kullanıyorum, memnunum.

İyi çalışmalar.
kTt7Cf.png

Merhaba
Server 2016 işletim sistemi ile satın almak istiyorum ödeme ekranındaki initial payment ile ilk kurulum için 119.76 eur ve her ay için 9,98 eur mu ödeyeceğim. yada initial payment 12 ay için ödeneek ücret mi? bir yıl sonunda da 9,98 eur ile fiyat garantisi mi veriyor?

Merhaba,

@3ddark çok güzel ifade etmiş.

Toplam 119,76  kısmı tek seferde 12 aylık kullanım için ödeyeceksiniz (119,76/12) kısmı peşin ödüyorsunuz.
ilk yıl bitiminde her ay için 9,98 ödeyeceksiniz. (Sonrasında yıllık ödeme bulunmuyor malesef.)

İyi çalışmalar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hazır Alış Veriş Sitesi Tavsiye İsteği hi_selamlar 5 5.303 20-08-2019, Saat: 07:53
Son Yorum: hi_selamlar
  Toplu sms hizmeti için tavsiye sadettinpolat 3 4.347 29-03-2019, Saat: 15:00
Son Yorum: KUNTAY
  Bütün üyelere tavsiye kitap rmzgenius 14 12.643 24-12-2018, Saat: 18:33
Son Yorum: Mandriva
  Hangi bulut depolamayı kullanıyorsunuz ? Mr.Developer 9 8.454 27-10-2018, Saat: 09:58
Son Yorum: engerex

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi