Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ARMandroid Splash Tool ( for FMX Android Developers )
Şimdi Android 10 konusuna odaklandım da aşağıdaki videodaki API Level 29 nasıl güncelleştirdiğini anlatmış. Onda da sorun Android 10 imiş. bkz. sorunsal ve çözüm lünki

Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
@mrmarman hocam eğer sorun ondansa ve delphi 10.3.3 sürümü ise buraya da yönlendirme yapalım hemen  Smile ( daha önce konusu vardı forumda )

Andmanifesti ve daha önceki Android folderlarını silince yerel cihazımda development modda sorunsuz çalıştı (Tüm deployment add file lerı da sildim.) Sorun şu ki:
Andmanifesti sıfırladığımızda max and versiyonu 29 yapmazsak googlepmarkete atamıyoruz API yetersizliğinden dolayı. Fakat andmanifest te değiştirdiğimiz zaman 29 u bu sefer de cihaz da patlıyor Smile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(17-12-2020, Saat: 16:31)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Andmanifesti ve daha önceki Android folderlarını silince yerel cihazımda development modda sorunsuz çalıştı (Tüm deployment add file lerı da sildim.) Sorun şu ki:
Andmanifesti sıfırladığımızda max and versiyonu 29 yapmazsak googlepmarkete atamıyoruz API yetersizliğinden dolayı. Fakat andmanifest te değiştirdiğimiz zaman 29 u bu sefer de cihaz da patlıyor Smile

İşte bu yüzden yukarıdaki linki bıraktım hocam  Smile Smile
Video sorunu çözecektir.
SDK Manager API level ile sizin manifeste eklediğiniz max version uyuşuyor mu ?

(tıklayarak resmi büyütebilirsiniz)

nz3hbsbqmaf7dzkgs5ht.png
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
Evet hocam aynen sizin ekran görüntünüz gibi. android 29 ve 29.0.3 kullanıyorum.

@Mr.Developer hocam videoyu sonuna kadarizledim ve yönergeleri yaptım. ya ben birşey atlıyorum. yada çok fazla kurcaladım Smile

bi ara proivde_path.xml dosyası hatası bile veriyordu Smile

(17-12-2020, Saat: 16:53)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet hocam aynen sizin ekran görüntünüz gibi. android 29 ve 29.0.3 kullanıyorum.

@Mr.Developer hocam videoyu sonuna kadarizledim ve yönergeleri yaptım. ya ben birşey atlıyorum. yada çok fazla kurcaladım Smile

bi ara proivde_path.xml dosyası hatası bile veriyordu Smile

Son cümleyi okuyunca sizi böyle hayal ettim bir an  Smile Smile

26374fd8d126b3d398f95a7da999c2e9.gif

Şaka bir yana. aynı yöntemle bende android 10 problemimi çözdüm. Daha önceki bir konu da delphi 10.3.3 kullandığınızı söylemiştiniz aklımda kalmış. ona hitaben gecikmeden paylaşmak istedim.
https://www.delphican.com/showthread.php...9#pid41169

Aynı şeyi ben yazdığımda tesadüf olarak değerlendirilmişti, demek ki dikkate alınmak için Portekiz olmak gerekiyormuşSmile
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=ONGUN
@savasabd Smile şimdi o konuyu okuyorum.

Sorun halen devam ediyor. Portekizli emminin videosunu saniyesaniyeizleyip, adım adım yaptım tüm işlemleri. MAx and versiyonu 29 a çektiğimde and 10 cihazlarda çalışmıyor uygulama.

(17-12-2020, Saat: 17:21)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @savasabd  Smile şimdi o konuyu okuyorum.

Sorun halen devam ediyor. Portekizli emminin videosunu saniyesaniyeizleyip, adım adım yaptım tüm işlemleri. MAx and versiyonu 29 a çektiğimde and 10 cihazlarda çalışmıyor uygulama.

Smile Bende sorun çıkmadı, Portekizli  Dayı'nın videosunun altında hata devam ediyor diyenler var, bir de Abdullah Bey'in belirttiği
çözümü deneyin.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=ONGUN

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi IDE'den Android Mobil Cihaz ile Kablosuz Erişim ( ADB over Wifi ) mrmarman 27 18.003 24-05-2026, Saat: 13:30
Son Yorum: engerex
  Android - SMP [ Mini tool ] Mr.X 0 1.202 21-06-2021, Saat: 17:19
Son Yorum: Mr.X
  Cloudinary Image Upload Tool ( Forum image boyutlandırma opsiyonlu ) mrmarman 14 10.304 30-05-2020, Saat: 22:46
Son Yorum: mrmarman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi