Local ağ üzerinde android işletim sistemli telefon veya tabletinize yükleyeceğiniz server (KSWEB) ile düşük maliyetli projeler geliştirebilirsiniz.
Özellikle tüm platformlarda çalışabilen geliştirilmiş bir uygulama ile local üzerinde verilerinizi bir tablete veya telefona depolayabilir ve yönetebilirsiniz.

YAPILACAKLAR
KSWEB uygulamasının telefonunuza kurun.

http//192.168.149:8001 adresinden php myadmin yönetim paneline giriyoruz.

Kullanıcı hesaplarına gelip yetki durumlarını değiştirin. Aksi halde diğer cihazlardan bağlantı sağlayamazsınız.

Windows üzerinden erişim için Navicat programı ile bağlantı testi gerçekleştiriyoruz.

Port: 3306 olmasına dikkat edelim.

Bilgi isimli veritabanı oluşturup, Rehber isimli tablo oluşturduk.

Birkaç veri ekliyoruz.

Tabletteki veri tabanını oluşturduk. RadStudio ile Delphi platformunda verileri çekip işleyelim.

UniQuery1 SQL : SELECT * from Rehber

LiveBindings Desig ile araçları eşleştiriyoruz, ve FDPhysMySQLDriverLink1, MySQLUniProvider1 aracını eklemeyi unutmayalım!

Tabletten veri tabanını kontrol edelim

Küçük projelerinizde umarım işinize yarar..
Özellikle tüm platformlarda çalışabilen geliştirilmiş bir uygulama ile local üzerinde verilerinizi bir tablete veya telefona depolayabilir ve yönetebilirsiniz.
YAPILACAKLAR
KSWEB uygulamasının telefonunuza kurun.
http//192.168.149:8001 adresinden php myadmin yönetim paneline giriyoruz.
Kullanıcı hesaplarına gelip yetki durumlarını değiştirin. Aksi halde diğer cihazlardan bağlantı sağlayamazsınız.
Windows üzerinden erişim için Navicat programı ile bağlantı testi gerçekleştiriyoruz.
Port: 3306 olmasına dikkat edelim.
Bilgi isimli veritabanı oluşturup, Rehber isimli tablo oluşturduk.
Birkaç veri ekliyoruz.
Tabletteki veri tabanını oluşturduk. RadStudio ile Delphi platformunda verileri çekip işleyelim.
UniQuery1 SQL : SELECT * from Rehber
LiveBindings Desig ile araçları eşleştiriyoruz, ve FDPhysMySQLDriverLink1, MySQLUniProvider1 aracını eklemeyi unutmayalım!
Tabletten veri tabanını kontrol edelim
Küçük projelerinizde umarım işinize yarar..