Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Local HTML Dosyasını Yazdırma
Denizi geçtim derede boğuldum resmen, uygulamamdan içini doldurduğum bir HTML dosyasını yazdıramıyorum, son geldiğim nokta

PHP Kod: (Select All)
<body onload="window.print();"

sayfa otomatik açılıp print dialog penceresi görüntüleniyor. Bir html dosyasını sessiz sedasız browserda göründüğü gibi yazdırabilir miyim? Modern CSS (grid vs) kullandığım için mshtml.dll, webbrowser vs çözüm getirmedi, dil önemli değil.
(06-01-2023, Saat: 22:11)Hayati Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Denizi geçtim derede boğuldum resmen, uygulamamdan içini doldurduğum bir HTML dosyasını yazdıramıyorum, son geldiğim nokta

PHP Kod: (Select All)
<body onload="window.print();"

sayfa otomatik açılıp print dialog penceresi görüntüleniyor. Bir html dosyasını sessiz sedasız browserda göründüğü gibi yazdırabilir miyim? Modern CSS (grid vs) kullandığım için mshtml.dll, webbrowser vs çözüm getirmedi, dil önemli değil.

WebBrowser1.Navigate(htmldosya);

Yazdır

var
vIn, vOut: OleVariant;
begin
WebBrowser1.ControlInterface.ExecWB(OLECMDID_PRINT, OLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSER, vIn, vOut);
end;

Yazıcı Ayar ve Yazdır

var
vIn, vOut: OleVariant;
begin
WebBrowser1.ControlInterface.ExecWB(OLECMDID_PRINT, OLECMDEXECOPT_PROMPTUSER, vIn, vOut);
end;
@elixir84 teşekkür ederim. Şu an deneme şansım yok bakacağım

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Crystal Reports - Yazdırma iletişim kutusunda yazıcı seçimi devre dışı delphiX14 2 265 26-01-2026, Saat: 18:52
Son Yorum: frmman
  html parse repeat ercanskose 9 856 04-11-2025, Saat: 12:46
Son Yorum: ercanskose
  Barkod etiketi yazdırma sorunu Zebra tlp2844 HalilK. 1 687 21-01-2025, Saat: 14:48
Son Yorum: mcuyan
  HTML Editor m_ekici 1 597 19-01-2025, Saat: 11:05
Son Yorum: bydelphi
  Image i Siyah beyaz yazdırma barissagir 5 1.021 16-11-2024, Saat: 15:25
Son Yorum: barissagir

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi