Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lisans Sistemi hakkında bilgi istiyorum.
Merhaba,

Network Named Users lisansına sahibiz.

Lisans süremiz 2022 Eylül de dolmuş.

Son destek tarihindeki geçerli olan güncel lisansı bugün indirebiliyor muyum? Bu konu da embarcadero davranışı nasıl, bilgi verebilecek arkadaşlarımız var mıdır?

Teşekkürler.
Tabi ki. 
O tarihler arasında çıkan tüm sürümleri, kendi ürünlerim sayfanızda lisans anahtarları ile birlikte görebilirsiniz.
Begin : = end / 2;
Örneğin sizde 10.3 lisansı var ise ve lisansı bitti ise; onu indirip size sitede verilen key ile kurulum yapabilirsiniz.

Bildiim kadarı ile aynı key i 3 kere kullanma hakkınız var. Bu hak biter ise BT grubu ile iletişime geçip arttırabilirsiniz.

Bende bu 3 olayına zamanında çok takılmıştım.. Sürekli pc nin ayarları ile oynayıp format çeken biri olarak çok poblem yaşamıştım. Neyse ki BT grubu yardımcı oldu ve bana 5 hak daha verdi Smile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(10-11-2023, Saat: 23:04)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örneğin sizde 10.3 lisansı var ise ve lisansı bitti ise; onu indirip size sitede verilen key ile kurulum yapabilirsiniz.

Bildiim kadarı ile aynı key i 3 kere kullanma hakkınız var. Bu hak biter ise BT grubu ile iletişime geçip arttırabilirsiniz.

Bende bu 3 olayına zamanında çok takılmıştım.. Sürekli pc nin ayarları ile oynayıp format çeken biri olarak çok poblem yaşamıştım. Neyse ki BT grubu yardımcı oldu ve bana 5 hak daha verdi Smile

Merhabalar bende aynı.sorunuyasiyorum  daha önce aldığım imajdan geri yükledim ama bilgisayarı degistiremiyorum. Daha önce mail atmıştım çözüm istemiştim yardımcı olmadılar. Kiminle görüştünüz veya kime mail attınız bilgi verebilir mısınız?
Sanırım Selma Hanımdı.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Merhaba,

https://www.btgrubu.com

Selma hanım ile iletişime geçebilrisiniz.
(11-11-2023, Saat: 18:13)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-11-2023, Saat: 23:04)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örneğin sizde 10.3 lisansı var ise ve lisansı bitti ise; onu indirip size sitede verilen key ile kurulum yapabilirsiniz.

Merhabalar bende aynı.sorunuyasiyorum  daha önce aldığım imajdan geri yükledim ama bilgisayarı degistiremiyorum. Daha önce mail atmıştım çözüm istemiştim yardımcı olmadılar. Kiminle görüştünüz veya kime mail attınız bilgi verebilir mısınız?

Selamlar,

En hızlı çözüm (ki BTG'nin de buradan talep gönderdiğini düşünüyorum) direkt ilgili form üzerinden talep oluşturmak. Aynı gün içinde veya diğer gün dönüş yapıyorlar.

https://supportforms.embarcadero.com/

İlgili formu sürümünüze göre şu şekilde doldurun:

Ekran-g-r-nt-s-2023-11-12-142110.png

En alt kısımdaki seçeneğini format attıysanız veya yeni bilgisayara kuruyorsanız şeklinde seçim yapabilirsiniz. Other (diğer) kısmında ise açıklama yapıp (ters gitmeyin Smile ) talep oluşturabilirsiniz. Bilgilerinizi doğru girdiğinize emin olunuz.

Not: BTG'ye en son bir sorun için aramıştım, EMB'ye bilet açacağız dediklerinde bir daha BTG'yi aramadım kendi işlerimi direkt hallediyorum daha hızlı oluyor.

İyi çalışmalar.
kisisel_logo_dark.png
abonelik bittince dede EMB iş halletiniz mi. bende EMB üzerinden işleri halletiyorum. özellikle eski lisansların yeniden kurulum da sorun çıkıyor gibi hatırlıyorum.
(12-11-2023, Saat: 17:54)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abonelik bittince dede EMB iş halletiniz mi. bende EMB üzerinden işleri halletiyorum. özellikle eski lisansların yeniden kurulum da sorun çıkıyor gibi hatırlıyorum.

Abonelik bittiğinde yeni lisansa yönlendiriyorlar. Bir ara başıma geldiğinde belirtmiştim. Güncelleyeceğim ama şu an acil sürüm çıkarmam bilgisayar çöktü tekrar kurdu vs. demiştim. Sağ olsunlar açmışlardı ek hak. Aynı gün açıyorlar genelde
kisisel_logo_dark.png
(12-11-2023, Saat: 14:22)Halil Han BADEM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2023, Saat: 18:13)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar bende aynı.sorunuyasiyorum  daha önce aldığım imajdan geri yükledim ama bilgisayarı degistiremiyorum. Daha önce mail atmıştım çözüm istemiştim yardımcı olmadılar. Kiminle görüştünüz veya kime mail attınız bilgi verebilir mısınız?

Selamlar,

En hızlı çözüm (ki BTG'nin de buradan talep gönderdiğini düşünüyorum) direkt ilgili form üzerinden talep oluşturmak. Aynı gün içinde veya diğer gün dönüş yapıyorlar.

https://supportforms.embarcadero.com/

İlgili formu sürümünüze göre şu şekilde doldurun:

Ekran-g-r-nt-s-2023-11-12-142110.png

En alt kısımdaki seçeneğini format attıysanız veya yeni bilgisayara kuruyorsanız şeklinde seçim yapabilirsiniz. Other (diğer) kısmında ise açıklama yapıp (ters gitmeyin Smile ) talep oluşturabilirsiniz. Bilgilerinizi doğru girdiğinize emin olunuz.

Not: BTG'ye en son bir sorun için aramıştım, EMB'ye bilet açacağız dediklerinde bir daha BTG'yi aramadım kendi işlerimi direkt hallediyorum daha hızlı oluyor.

İyi çalışmalar.

Daha önce EMB'ye talebimde 3 hak dolan lisans için yenisini açmamışlardı. Bir kaç ay sonra sanırım yıl dolunca topluca açtılar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi yeni gelişmeler hakkında seminer cinarbil 7 1.132 18-09-2026, Saat: 08:39
Son Yorum: yhackup
  RAD Studio 13 Lisans halil45 2 971 11-09-2025, Saat: 21:17
Son Yorum: mcuyan
Wink Delphi lisans uyarısı tuna 0 671 02-06-2025, Saat: 23:57
Son Yorum: tuna
  Delphi community 10.4 için Lisans uzatma mümkün mü? enigma 15 4.166 29-04-2025, Saat: 11:06
Son Yorum: RAD Coder
  15 sene sonra delphi aşerdim ama lisans anahtarı kodmanyagha 4 2.436 24-12-2024, Saat: 00:22
Son Yorum: mcuyan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi