13-01-2018, Saat: 15:49
Puanlama sistemi ve kısıtlamaları hakkında Acizane bir fikrimi paylaşmak isterim. Puanlama sisteminin bilgilerimizin ve yorumlarımızın sınıflandırma ve ayrıştırma, soruya yönelik doğru cevaplar verilmesi konusunda yararının olduğunun farkındayım. Fakat bunun yanında benim gibi yeni başlayan üyelere getirdiği kısıtlamalarında biraz üzücü olduğu fikrindeyim.
Şöyle ki , 26.12.2016 tarihinde üyeniz olmuşum. Bu süre içinde programcılık bilgi seviyemin elverdiği kadarıyla sorulara cevap verip, konu sahibi veya okuyanların insiyatifine bağlı olarak puan almışım. (Verende sağolsun vermeyende) Kimi cevabını alıp dalgınlıktan , bilmediğinden veya başka sebeplerden puan vermeden gitmiş. Bu durumda puanım yükselmediği için ben bir çok bölümü okuyup inceleyemiyorum. Puan verenlere baktığımda genelde yöneticiler, moderatörler. Normal üyelerden yok denecek kadar az. Şahsi fikrim günün 5-6 saatini burada geçiren ben, bu hızla puan toplayıp, örneğin Delphican TV bölümünü incelemeyi hedeflersem, bunu emeklilik ödülü olarak kendime düşünebilirim.
Hele birde benim yaptığım gibi paylaşımlarını beğendiğiniz, yararlı bulduğunuz bir üyenin konularına, art niyetiniz olmadan puan vermişseniz ve puanlarınız silinirse vay halinize
Abdullah Ilgaz, Simawb, Marman ve diğer üstadlarımızın geçmiş paylaşımlarına bakıp teşekkür adına puan verdiysem ve buna ceza olarak puanlarım silinecekse, varsın acemi user olarak konulara, bölümlere erişemeyelim.
İlk sözümde de belirttiğim gibi lütfen bu yazdıklarım yanlış anlaşılıp farklı konulara çekilmesin. Amacım tartışma yaratmak değil, fikrimi belirtmek, fikirden çözüm üretmek. Keşke diğer bölümleri de görüp okuyabilsek fakat yorum iznimiz olmasa.. Bu bile kafidir.
Çözümü olur yada olmaz herhalinle forumunuzu seviyor ilgiyle takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Şöyle ki , 26.12.2016 tarihinde üyeniz olmuşum. Bu süre içinde programcılık bilgi seviyemin elverdiği kadarıyla sorulara cevap verip, konu sahibi veya okuyanların insiyatifine bağlı olarak puan almışım. (Verende sağolsun vermeyende) Kimi cevabını alıp dalgınlıktan , bilmediğinden veya başka sebeplerden puan vermeden gitmiş. Bu durumda puanım yükselmediği için ben bir çok bölümü okuyup inceleyemiyorum. Puan verenlere baktığımda genelde yöneticiler, moderatörler. Normal üyelerden yok denecek kadar az. Şahsi fikrim günün 5-6 saatini burada geçiren ben, bu hızla puan toplayıp, örneğin Delphican TV bölümünü incelemeyi hedeflersem, bunu emeklilik ödülü olarak kendime düşünebilirim.
Hele birde benim yaptığım gibi paylaşımlarını beğendiğiniz, yararlı bulduğunuz bir üyenin konularına, art niyetiniz olmadan puan vermişseniz ve puanlarınız silinirse vay halinize
Abdullah Ilgaz, Simawb, Marman ve diğer üstadlarımızın geçmiş paylaşımlarına bakıp teşekkür adına puan verdiysem ve buna ceza olarak puanlarım silinecekse, varsın acemi user olarak konulara, bölümlere erişemeyelim.İlk sözümde de belirttiğim gibi lütfen bu yazdıklarım yanlış anlaşılıp farklı konulara çekilmesin. Amacım tartışma yaratmak değil, fikrimi belirtmek, fikirden çözüm üretmek. Keşke diğer bölümleri de görüp okuyabilsek fakat yorum iznimiz olmasa.. Bu bile kafidir.
Çözümü olur yada olmaz herhalinle forumunuzu seviyor ilgiyle takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.