Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unigui HyperServer
Merhaba;

Unigui tarafında HyperServer duyuruldu. Projelerin ve oturumların yönetilmesi konusunda çok güzel gelişmeleri içeriyor.
Unigui projelerinde  http://localhost:PortNo şeklinde bir yapı vardı PortNo gerek kalmadan projelerin yönetilebilmesi sağlanması. 
Bununla birlikte projede benim için en büyük yenilik olarak; Projede yaptığınız herhangi bir değişikliği onlarca kişi projeyi kullanırken yani canlı sürecinde devreye almak kullanıcıları durdurmakla yapılabiliyordu ve kullanıcı o an oturumdaysa sistemden çıkmış oluyordu, bu sistemde ise yapılan değişiklikler Delphi tarafındaki Project/Options/File Version sekmesiyle versiyon numarası verilerek derleniyor sonrasında HyperServer aracılığı ile ilgili DLL veya EXE dosyası upload edilerek canlı sürecine kullanıcılar çalışıyorken son sürümü göndermiş oluyoruz.

Henüz sistem kaynak kodları incelenebilir değil, fakat unigui tarafından oluşturulmuş exe veya dll verilmiş onlar üzerinden test edilebilir durumda.

Test ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir
DDqz7o.png

Unigui tarafında yapılan açıklama aşağıdaki gibi.
Alıntı:Main new feature of version 1.50.0 (nicknamed uniGUI Voyager) is our new HyperServer technology! We are in process of creating first public build for uniGUI HyperServer.

Let me specify main features and benefits of HyperServer:

• Distributing sessions among multiple Nodes.

• Balancing load among Nodes.

• Recycling Nodes when they're not needed, purged or discarded.

• Ability to deploy newer version of uniGUI application remotely without a need to stop the server. (Remote Deployment)
So what all of these mean?

In short,
  • Highly improved stability.

• Highly improved scalability.

• Easy application deployment.
In fact, our own Customer Portal is running on HyperServer for more than one week.

Stay tuned...
Farhad arkadaşımız müthiş işler çıkartıyor.. Embarcadero ya transfer olmalı diye düşünüyorum..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(28-08-2018, Saat: 15:19)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Farhad arkadaşımız müthiş işler çıkartıyor.. Embarcadero ya transfer olmalı diye düşünüyorum..

Embarcadero Sencha'yı satın almadan önce bu konuda Unigui satın alabileceğinden 2016 yılında bahsetmiştim burada.
2016 yılındaki o cümleyi aynen yazıyorum.  wink.png 

Unigui projesini belki büyük bir firma veya embarcadero satın alır, buna benzer gelişmeler olursa bence çok farklı şeyler konuşuyor olacağız.

İyi çalışmalar.

*Replay.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi ile web programlama(Unigui, Tms Webcore vs vs..) mbalci 9 3.051 28-04-2025, Saat: 21:10
Son Yorum: poseidon
  Aktif Calısan Unigui Projeri mehmet07 4 1.689 07-03-2025, Saat: 15:34
Son Yorum: yhackup
  Unigui Dll+ Ssl apachi2006 1 785 19-01-2025, Saat: 20:21
Son Yorum: apachi2006
  UniGui Mobil ikurt07 4 1.497 01-11-2024, Saat: 22:11
Son Yorum: ikurt07
  Unigui FastReport DialogPage bydelphi 0 553 18-10-2024, Saat: 11:58
Son Yorum: bydelphi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi