Yorumları: 617
Konuları: 66
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 3.300
Uzman
06-11-2018, Saat: 09:09
UniDBHTMLMemo kullanıyorum bağlı olduğu alan firebirde blob bir alan ben buraya html olarak açıklama girip kaydedilsin istiyorum ama kaydetikten sonra
UniDBHTMLMemo içeriğinde (MEMO) görünüyor veritabanından sorguladığımda daha önce girdiğim değeri silip içerisine (MEMO) yazdığını görüyorum
bu sorunu nasıl aşabilirim?
“Do. Or do not. There is no try.”
Yorumları: 617
Konuları: 66
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 3.300
Uzman
(06-11-2018, Saat: 09:39)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (06-11-2018, Saat: 09:09)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: UniDBHTMLMemo kullanıyorum bağlı olduğu alan firebirde blob bir alan ben buraya html olarak açıklama girip kaydedilsin istiyorum ama kaydetikten sonra
UniDBHTMLMemo içeriğinde (MEMO) görünüyor veritabanından sorguladığımda daha önce girdiğim değeri silip içerisine (MEMO) yazdığını görüyorum
bu sorunu nasıl aşabilirim?
Merhaba,
Hiçbir ayar yapmadan, DataSource ve DataField bağladığınızda sorunsuz çalışması gerekiyor. Kaydetme işlemini nasıl yapıyorsunuz.
*MSSQL tarafında hiçbir problem yaşamıyorum.
Merhaba aynı bileşenimi kullanıyorsunuz MSSQL tarafında hiç denemedim aynı sonucu verecekmi bilmiyorum.
ihtiyacım olan şey browserdan html olarak kopyalanan metni aynı şekilde kaydetmek.
“Do. Or do not. There is no try.”