Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unigui uygulamasını taşıma
#1
Question 
Merhaba, unigui Standalone uygulamasını unigui kurulmamış bilgisayarda çalıştırmak için neler yapmamız gerekiyor unigui yi kurmak dışında.

“Do. Or do not. There is no try.”
Cevapla
#2
Merhaba;
Exe olarak çalıştırıyorsanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.
Dll olarak çalıştaracaksanız IIS'te işlemler yapmanız gerekir.

İyi çalışmalar.
Cevapla
#3
(13-10-2016, Saat: 09:06)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba;
Exe olarak çalıştırıyorsanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.
Dll olarak çalıştaracaksanız IIS'te işlemler yapmanız gerekir.

İyi çalışmalar.

Hocam merhaba sadece exe yi çalıştırdığımda yükleniyor diyor ve devamı gelmiyor sanırım ext klasörünü arıyor exe ile aynı klasöre koydum çalışmadı biraz daha kurcalayacağım. unigui setup kurduğumda çalışıyor.

“Do. Or do not. There is no try.”
Cevapla
#4
unigui framework ünü de yüklemelisiniz
Cevapla
#5
(13-10-2016, Saat: 20:43)iyarar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: unigui framework ünü de yüklemelisiniz

exenin bulunduğu klasöre uni-xxversiyon klasörünü , touchxxversiyon-complete klasörünü atıp
uniservermodule formunda properties ta touchroot a "touch\" uni root a "uni\" değerlerini girdim
bunları artık programın kurulu olduğu klasörde arıyor sadece ExtRoot u değiştiremedim
o klasörüde c:\ext-xxx versiyon olarak dizine yerleştirdiğimde kurulum yapmadan çalıştırabildim.
Yani unigui exe dosyanızın çalışması için
ext-4.2.5.1763 / exe klasoründe çalıştıramadım "c:\ext-4.2.5.1763" olarak dizinde duruyor
touch-2.4.2-complete /exe klasörüne konulabiliyor.
uni-0.99.96.1321 /exe klasörüne konulabiliyor.

Bu klasörlere ihtiyacınız var.

“Do. Or do not. There is no try.”
Cevapla
#6
UniGui projesi oluşturulduğunda ServerModule'de TOUCHROOT,UNIROOT,EXTROOT ayarlarını değiştirmeden kullanırsanız, Unigui bu kütüphaneleri varsayılan olarak "C:\Program Files (x86)\FMSoft\Framework\uniGUI" klasörü içinde arıyor. Unigui'nin RUNTIME paketini de kurduğunuzda o da aynı yerlere kuruluyor zaten.

Eğer TOUCHROOT,UNIROOT ve EXTROOT yerlerininin başına ".\" yazarsanız, tırnaklar hariç, o zaman gerekli dosyaları uygulamanızın çalıştığı yerde arıyor. Örneğin ;
.\[EXT]
.\[TOUCH]
gibi.

Mobil komponentleri kullanmadıysanız TOUCH klasörünü atmanıza gerek yok, normal bir web uygulamasında diğerlerinin olması yeterli.
Bilginize.

E.O.F.  (End Of Fun )
Rolleyes
Cevapla
#7

(13-10-2016, Saat: 09:06)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba;
Exe olarak çalıştırıyorsanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.
Dll olarak çalıştaracaksanız IIS'te işlemler yapmanız gerekir.

İyi çalışmalar.

Merhabalar. dll olarak çalıştırdığımda Host kayıp ve parametre hatası verdi. Sanırım bahsettiğiniz şekilde ayarlama yapmam gerek ama netten aradığımda da bunun la iligili net bilgiye ulaşamadım.

Bir diğer sorun derleyiciyi ilk yeniden açıp projeyi açtığımda mainform açılmıyor kendim her defasında açmak zorunda kalıyorum. İlk tasarım için açtığımda form geliyordu.
Yol gösterebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Cevapla
#8
Merhabalar, IIS üzerinde eksik ayarlamalar yapmış olabilir misiniz ?
Aşağıdaki adresten adım adım nasıl ayar yapılacağını bir inceleyin, hepsinin tamam olduğuna emin olun. Yine hata alırsanız yardımcı olmaya çalışalım :
http://www.unigui.com/doc/online_help/iis_7_0.htm

E.O.F.  (End Of Fun )
Rolleyes
Cevapla
#9
(22-02-2017, Saat: 11:17)ramazan_t Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, IIS üzerinde eksik ayarlamalar yapmış olabilir misiniz ?
Aşağıdaki adresten adım adım nasıl ayar yapılacağını bir inceleyin, hepsinin tamam olduğuna emin olun. Yine hata alırsanız yardımcı olmaya çalışalım :
http://www.unigui.com/doc/online_help/iis_7_0.htm

Teşekürler cevabınız için. ISS ayarlarında Unigui sayfasında birden fazla iss var ve herhangi birisi için ayar yapmam sonucu değiştirir mi emin olmadığım için herhangi birini herhangi biri için ayar yapmamıştım.
http://www.unigui.com/doc/online_help/in...is_6_0.htm

 7 için olan ayarları deniyorum. Tekrar teşekkürler.
Cevapla
#10
Photo 
ramazan_t Merhabalar, IIS üzerinde eksik ayarlamalar yapmış olabilir misiniz ?
Aşağıdaki adresten adım adım nasıl ayar yapılacağını bir inceleyin, hepsinin tamam olduğuna emin olun. Yine hata alırsanız yardımcı olmaya çalışalım :
http://www.unigui.com/doc/online_help/iis_7_0.htm


Soldaki ayarlardan izinleri sağda düzenle dediğimde soldakinden farklı ekran çıkıyor bu şekilde devam etsem sorun verir mi?

Zv6Lxeliems9bDd3IqNFkx8Hf6oO2r-6Llexzn8P...w1920-h955
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  UniGUI iPhone problemi cemakkus 2 108 30-05-2020, Saat: 17:49
Son Yorum: cemakkus
  UniGUI Projesinde Loading Ekranında Beklemesi ErcanT 7 445 28-05-2020, Saat: 17:13
Son Yorum: hasangoktas
  UniGUI'ye Genel Bakış vkamadan 58 38.433 28-05-2020, Saat: 17:10
Son Yorum: hasangoktas
  UniGUI CallBackUrl Kullanımı - PHP'den Gelen Cevabı Alma Halil Han Badem 0 197 31-03-2020, Saat: 17:59
Son Yorum: Halil Han Badem
  UniGUI JQuery 1.11.2 Version Vulnerable Halil Han Badem 1 604 25-12-2019, Saat: 16:08
Son Yorum: klavye



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi