Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android Tools Kurulumu
herkesten çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum.  Android Tools üzerinde seçim yapıp SDK kurulumu yaptığımda ki sanırım yanlış kurdum çünkü çok fazla şey kurmuş görünüyor.
Öncelikle hepsini iptal edip yeniden kurulum yapabilir miyim. Eğer Öyleyse Kurulumdan sonra ne kurmam gerekiyor. Değilse artık silemezsin geçti diyorsanız da bu 24-26-27-28- klasörlerinin hepsine ihtiyaç var mı silebileceklerim varsa sileyim diye düşünüyorum Diskim SSD ve çok fazla yerim yok.

Çok teşekkür ediyorum.

ZXEX6z.png
Merhaba,
Installed durumunda olan bir paketi seçerek ve Delete butonuna basarak paketi silebilirsiniz.

Birden fazla API SDK sürümünün tek bir platform üzerinde bulunması ve kullanılmasında bir sakınca olmaz.
Minimum Kurulum için: Bu konuya göz atabilirsiniz
DelphiCan'dır!
Şu boyutlar delirticek beni, arkadaş 3 çeyrek disketlerle nasıl çalışmışız biz ?
Şimdi 120 GB disk yetmiyor.
(22-01-2019, Saat: 15:56)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Installed durumunda olan bir paketi seçerek ve Delete butonuna basarak paketi silebilirsiniz.

Birden fazla API SDK sürümünün tek bir platform üzerinde bulunması ve kullanılmasında bir sakınca olmaz.

Öncelikle cevap için çok teşekkür ediyorum Fesih Bey . 

Bu şekilde sildiğimde tekrar girdiğimde sildiğim bir daha görünmüyor ve çok emin olmamakla beraber sanki bu listeden siliyor ama bilgisayardan silmiyor çünkü yerde kapladığı alanda  bir değişiklik olmadı. Benim istediğim olması gereken minmum konfigürasyonla çalışmak . Eğer zorunlu değilse mesela 28 kalsa ve diğerlerini silsem sorun olur mu ? Zorunlu olanlar hangileri sadece onları yüklesem dediğim gibi diskim de biraz alan sorunum var ve bunlarıda "D" diskine atamadığım için sorun yaşıyorum.
(22-01-2019, Saat: 16:02)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-01-2019, Saat: 15:56)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Öncelikle cevap için çok teşekkür ediyorum Fesih Bey . 

Bu şekilde sildiğimde tekrar girdiğimde sildiğim bir daha görünmüyor ve çok emin olmamakla beraber sanki bu listeden siliyor ama bilgisayardan silmiyor çünkü yerde kapladığı alanda  bir değişiklik olmadı. Benim istediğim olması gereken minmum konfigürasyonla çalışmak . Eğer zorunlu değilse mesela 28 kalsa ve diğerlerini silsem sorun olur mu ? Zorunlu olanlar hangileri sadece onları yüklesem dediğim gibi diskim de biraz alan sorunum var ve bunlarıda "D" diskine atamadığım için sorun yaşıyorum.

İhtiyaç olmayan API Level klasörlerinin silinmesi, SDK kullanımını etkilemez. Yani hataya sebep olmaz. 
DelphiCan'dır!
(22-01-2019, Saat: 16:00)esistem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu boyutlar delirticek beni, arkadaş 3 çeyrek disketlerle nasıl çalışmışız biz ?
Şimdi 120 GB disk yetmiyor.

Smile valla aynen öle benimki 240 GB ama sadece Andoid tools u görüyorsun  58 GB diyor.

(22-01-2019, Saat: 16:05)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-01-2019, Saat: 16:02)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle cevap için çok teşekkür ediyorum Fesih Bey . 

İhtiyaç olmayan API Level klasörlerinin silinmesi, SDK kullanımını etkilemez. Yani hataya sebep olmaz. 

Çok teşekkür ederim Fesih Bey çok sağolun. Müsadeniz olursa bir şey daha sormak istiyorum. Bu android 8 .01 var Android 7 var aşağıya doğru gidiyor. Andois ile ilgili birçok versiyon daha var ben 7 olanı yüklediğimde aşağı doğru sürümler desteklenecek mi yoksa hepsini yüklemek gerekir mi ? Yani çok eskileri kastetmiyorum ama en azından 6 veya 5 sürümü gibi.
Kurdugunuz surum eskileri destekler ama yenileri desteklemwywbilir. Yani sizde 7 var ise 3 4 5 6 7 yi kapsar.. ama 8 i kapsamayabilir..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(22-01-2019, Saat: 17:07)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kurdugunuz surum eskileri destekler ama yenileri desteklemwywbilir. Yani sizde 7 var ise 3 4 5 6 7 yi kapsar.. ama 8 i kapsamayabilir..

Katılıyorum.
DelphiCan'dır!
Kapsamaktan kastım bazı özellikler calismayabilir, ekranda form duzgun gorunmeyebilir, canvas cizgileri zikzakli gidebilir, renkler duzgun cikmayabilir gibi..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

grafiksel anlamda çok fazla birşey yapmayacağımdan 2-3 rapor ekranı olacak o yüzden aslında çok yamuk yumuk çıkmasa benim için yeterli , çok teşekkür ediyorum , çok sağolun.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Android Uygulama İkonu ARM 2 400 11-11-2025, Saat: 12:15
Son Yorum: ARM
  Android SDK kajmerantime 1 385 28-10-2025, Saat: 14:53
Son Yorum: cinarbil
  Android El Terminali Barkod Okuyucu Verisi tuna 0 334 17-10-2025, Saat: 01:07
Son Yorum: tuna
  Android işlem öneriliyor uyarısı! Coban 9 1.863 07-08-2025, Saat: 12:07
Son Yorum: RAD Coder
  FMX Android Adaptive Icons kullanabilir miyiz? egeven 1 2.157 30-06-2025, Saat: 21:46
Son Yorum: emozgun

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi