Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interbase sürümleri ve aralarindaki farklar ?
#1
Selam Üstadlar,

Interbase 2017 de Server, Desktop , ToGo ve Lite arasindaki farklar nedir ?
Yazdiginiz programlarda gömülü veritabani olarak hangisini kullaniyorsunuz ?

Server ve Lite sürümlerini bir nevi anliyabiliyorum ama Desktop ve ToGo da pek emin degilim.
Cevapla
#2
ToGo her cihaz için lisans gerekiyor Lite bedava ama 100 mb sınrı var ki bence az değil ben kullanıyorum mobil db olarak.
Cevapla
#3
cevap icin tessekür ederim, yani delphi ile veritabani olusturup gömülü olarak dagitigimizda her programa bir lisans mi satin almamiz gerekicek ? peki desktop sürümü nedir ?
Cevapla
#4
interbase veritanı android, iOS , lunix, macOS ve windows desktop masa versiyonu her TOGO her cihaz için lisans gerekiyor. eğer mobil kullunmayacaksan Firebird daha yerinde bir tercih olacaktır. her mobil cihaz için TOGO Lisansı banada uygulabilir gibi gelmiyor, ama sanarım 100 mb sınırı geçen kullanıcıya lisans satmak olabilir.
Cevapla
#5
tessekürler, Delphi de Interbase standart olarak her yerde gördügümden merak etim.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İnterbase to go bağlanma sorunu yazilimcikiz 38 7.963 10-01-2019, Saat: 11:46
Son Yorum: yazilimcikiz
  Veritabanları arasındaki farklar nelerdir? boreas 6 2.506 16-05-2018, Saat: 01:10
Son Yorum: Lord_Ares



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi