Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.Net servis, nesne tipi parametre alan metod ...
#1
Arkadaşlar, .Net ile yazılmış ve lokalde çalışan bir JSON WEB servis var. (Vega E-Fatura sistemi).
Bu servisin metodları class tipinde parametre alıyor. Sonucu JSON olarak dönüyor.

Delphi' den JSON nesnesiyle parametre olarak text gönderdiğimde hata vermiyor ama parametreyi de okuyamıyor.
Bir şekilde, herhangi bir ek referans kullanmadan, Delphi' den bu servis metodu çağrılabilir mi ?
Hiçbir mal sizin değil, neyi bölüşemiyorsunuz ?
Hiçbir can sizin değil, niye dövüşüyorsunuz ?

Hz. Mevlana
Cevapla
#2
çağrılabilir. sonuçta web servise giden istek standart bir string ifade. web servise uygun isteği oluşturup idhttp kullanarak da gonderebilirsiniz.

parametreyi okuyamıyorsa gönderdiğiniz requestte gözünüzden kaçan bir şeyler vardır.
WWW
Cevapla
#3
Eğer işlem post ise ve FromBody attribute var ise form olarak body ile post etmeniz gerek. Class dediğiniz basic bir model yapısı oluyor. .Net tarafında tümleşik olarak antiforgery işlemek için FromBody ya da FromData attribute kullanılabilir. Post ederken bunu belirtmeniz yeterli olur.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Parametre bulunan Query yapısı… kanjey 2 125 13-05-2021, Saat: 09:43
Son Yorum: kanjey
  Modern Servis Uygulama İskeleti Tuğrul HELVACI 21 12.163 03-05-2021, Saat: 19:34
Son Yorum: aegean
  Memo içerisinde 4 kolonlu tablo tipi string göstermek (String Format) Syntax 3 220 23-04-2021, Saat: 17:09
Son Yorum: Syntax
  Soap servis import sorunu klavye 0 199 29-03-2021, Saat: 15:29
Son Yorum: klavye
  [ÇÖZÜLDÜ] Programın Ram üzerinde kapladığı alan hk. shooterman 16 6.630 19-01-2021, Saat: 15:41
Son Yorum: mrmarman



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi