Web servisler ile ilgili bir işlem yaparken bir web servisteki pdf i alıp diğerine göndermem gerekiyor. Ancak birisinin tipi System.TArray<System.Byte> diğeri ise TByteDynArray. Benim istediğim ise TByteDynArray tipli veriyi System.TArray<System.Byte> tipine dönüştürmek. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Konuyu Oyla:
|
Incompatible types: 'System.TArray<System.Byte>' and 'TByteDynArray'
|
|
Her şeyden önce bir önerim olabilir mi ?
Dönüştürmek istediğiniz her iki tip de TByte tipi array olduğuna göre WSDL importer ile genarate edilen Procedure içerisindeki parametreyi elinizle değiştirip dener misiniz. Bu şekilde kolay yoldan sorun çözülecek gibi bir izlenimim var. Yani yapılacak işlem, belirtmiş olduğunuz parametredeki "TByteDynArray" tipini silin yerine kendinizinkini yani "System.TArray<System.Byte>" yazın ve deneyin. (kaynak hangisi ise one göre tersini de olabilir, amaç kaynak ile hedefi eşitlemek) Sonuç alacak mısınız bir testini yapın. USES'da yoksa System.Types eklemeyi de ihmal etmeyin, kontrol ettim, TByteDynArray System.Types içinde çünkü.Başarılar.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN ![]()
17-06-2020, Saat: 17:21
(17-06-2020, Saat: 16:43)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her şeyden önce bir önerim olabilir mi ? Tavsiye için teşekkürler, bunu denediğimde delphide hata ortadan kalktı ancak verinin bozulması ile ilgili bir endişem var. Deneyip burda da paylaşırım sonucu.
17-06-2020, Saat: 17:26
Data structure tıpkı olduğundan kayıp beklemiyorum.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| No mapping for the Unicode character exists in the target multi-byte code page | powerghost | 8 | 6.757 |
20-04-2023, Saat: 10:19 Son Yorum: yhackup |
|
| System Error Code 1400 hatası. | enigma | 1 | 1.245 |
02-12-2021, Saat: 11:32 Son Yorum: enigma |
|
| Low Byte, High Byte | 41linea41 | 1 | 1.343 |
21-11-2021, Saat: 00:01 Son Yorum: mrmarman |
|
| TByteDynArray'den Dosya Oluşturma | enes6635 | 9 | 8.734 |
16-01-2020, Saat: 09:20 Son Yorum: SimaWB |
|
| byte degerlerini toplamak | sadikacar60 | 11 | 6.941 |
15-01-2020, Saat: 13:57 Son Yorum: sadikacar60 |
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

USES'da yoksa System.Types eklemeyi de ihmal etmeyin, kontrol ettim, TByteDynArray System.Types içinde çünkü.