Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PayPal ödemesini nasıl yapıyorsunuz?
Merhaba,

Yurtdışından herhangi bir şey satın almak isterken satıcının başka ödeme yöntemi olmayabiliyor, Türkiye'de de çok uzun süredir PayPal üzerinden ne ödeme alabiliyorsunuz nede ödeme gönderebiliyırsunuz. 

Bu konuda çok fazla illegal yollar önerilmiş, siz nasıl çözüyorsunuz.

Teşekkürler.
Arkadaşlarım 3.dünya ülkelerinde (arnavutluk, makedonya,vs) gibi ülkelerde firma kurup ordan paypal hesabı açıyorlar Smile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(18-06-2020, Saat: 11:39)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlarım 3.dünya ülkelerinde (arnavutluk, makedonya,vs) gibi ülkelerde firma kurup ordan paypal hesabı açıyorlar Smile

Çok ilginç durumlar.

Örneğin OrangeUI component'i alacak olsanız PayPal harici ödeme yöntemim yok diyor, Türkiye'den lisans alan olmuş işte bende bunu merak ediyorum. 

İşin ilginç yanı şu. Ben kredi kartım ile ödeme yapmak istiyorum hepsi bu ama bunu bile yapamıyoruz.
Muhtemeldir ki yurtdışındaki bir akraba, uluslararası şirket vb aracılığıyla başka Ülke vatandaşlık nosu, Banka Hesabı, Kira kontratı/adres ile sahip olunmuştur. İlk aklıma gelen bu. Çünkü Türkiye'de erişim kısıtı sadece hükümet değil, hukuki sıkıntı yaşamak istemeyen PayPal tarafından da yapılıyor olmalı..

Gerçekten haksızlık, çözüm İskender'in kılıcıyla olmaz. Uzlaşı ile olur.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
(18-06-2020, Saat: 12:33)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhtemeldir ki yurtdışındaki bir akraba, uluslararası şirket vb aracılığıyla başka Ülke vatandaşlık nosu, Banka Hesabı, Kira kontratı/adres ile sahip olunmuştur. İlk aklıma gelen bu. Çünkü Türkiye'de erişim kısıtı sadece hükümet değil, hukuki sıkıntı yaşamak istemeyen PayPal tarafından da yapılıyor olmalı..

Gerçekten haksızlık, çözüm İskender'in kılıcıyla olmaz. Uzlaşı ile olur.

Girişimci / Yazılımcı vb herkes dolayısıyla ülkemiz paypal'ın kapalı olmasından dolayı çok büyük sıkıntılar çekiyor. Tek karlı çıkan içerideki fintech şirketleri oldu, diğer herkes kaybetti.

*Mail gönderiyorum, başka bir ödeme yöntemiyle anlaşın lütfen diye; Bulamıyorum başka yöntem cevabını alıyorum, satıcılarda garip.
Eskiden böyle değildi. Artık koca koca şirketler ülke satın alır hale gelmiş...
YouTube Delphi Tips
"Mantıklı adam kendini dünyaya uyarlar; mantıksız adam ise dünyayı kendine uydurmakta inat eder. Bu nedenle, tüm ilerleme o inatçı adama bağlıdır." - George Bernard Shaw
Merhaba

Adamın ödemesi paypal bile olsa ve sizin paypal hesabı olmasa bile kredi kart ile ödeme seçerek payapala ödeme yapabilirsiniz.

Kolay gelsin
Ben şimdi paylaşımını takdir ettiğim bir meslektaşıma ( allister chapman'a buradan selam) bir paypal ödemesi / destek  bir latte ısmarlayayım dedim bu linke tıkladım hesabımı istedi. Kredi kartı ile erişim yapamadım.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
Paypal yıllar önce Türkiyenin aldığı karara istinaden Türkiye'den para yatırma yada ödeme yapmayı kabul etmiyor. Türkiye'den açılmış bütün hesapları kullanıma kapattı, bir miktar süre vermişti o zaman paranız varsa çekin, şu tarihten sonra işlemleri kabul etmicez diye mail göndermişti Türkiye'deki bütün kullanıcılarına.
yeni bir hesap açabilirsiniz. adres olarak amerika da girilebilir. internetten rastgele bir posta kodu bulup hesap açın. ödemelerde sıkıntı çıkmaz. eğer site açılmıyorsa, vpn ya da proxy ile hesabı açın, sonrasında sıkıntı olmuyor.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Babanızın Basit Bir Kararı Sonsuz Evreni Nasıl Kısırlaştırır? uparlayan 8 700 04-02-2026, Saat: 13:52
Son Yorum: csunguray
  Bu İşlerden Nasıl Para Kazanılır? sunbeki 6 2.147 20-07-2024, Saat: 12:09
Son Yorum: damert6
  Windows Home yüklü laptopu farkla pro nasıl yaparız? delphicim 5 2.064 12-02-2024, Saat: 08:22
Son Yorum: SercanTEK
  Algoritma Nedir? Nasıl Çalışır? (Güzel bir örnek) ozcanm 3 2.190 23-10-2022, Saat: 12:27
Son Yorum: Hayati
  Nasıl Kitap Yazılmaz. ssahinoglu 10 9.407 22-12-2018, Saat: 09:37
Son Yorum: engerex

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi