Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program içinden Dinamik Anket Oluşturma
Merhabalar,

Daha önce Tadvratig grid yada başak bir component kullanarak Dinamik Anket Olulşturma üzerinde çalışmalar yaptınız mı hiç kullanıcının sürekli oalrak dinamik anket oluşturacağı ve etkinlik yada toplantı sonunda katılımcıya sunacağı türden bir anket yapan arakadaşlar varsa yardımcı olabilirler ise çok sevinirimn
Selamlar
Tadvratig grid bu gridin ne olduğunu internette bulamadım. Yazım hatanız varsa düzeltmenizi rica ederim.
Yazılımcı, kahveyi koda çeviren bir organizmadır.
(20-10-2020, Saat: 15:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar
Tadvratig grid bu gridin ne olduğunu internette bulamadım. Yazım hatanız varsa düzeltmenizi rica ederim.

TMS nin TAdvStringGrid eklentisi sanırım.
(20-10-2020, Saat: 15:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar

Merhabalar
TMS TadvRatingGrid Doğrusu Bu
Selamlar
Klasik bir Radiogroup componenti diyebilirim. Eklemek gereken soruları ve puanlamaları yazarak, hızlıca bir form oluşturuluyor. Soru şu? Bunu online olarak nasıl bir ortamda sunacaksınız?

(20-10-2020, Saat: 17:50)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar
Klasik bir Radiogroup componenti diyebilirim. Eklemek gereken soruları ve puanlamaları yazarak, hızlıca bir form oluşturuluyor. Soru şu? Bunu online olarak nasıl bir ortamda sunacaksınız?

Merhabalar componenti anladım benim tam olarak yapmak istediğim bir nevi anket hazırlama ve kullanıcıya sunma programcığı diyelim advgrid olmak zorunda değil ben sadece componentlerde gördüm bundan dolayı sordum benim aasıl yapmak istediğim kullanıcının dinamik oalrak anket hazırlayıp diğer kullanıcılara sunma programı şöyle düşününün yönetici etkinlik oluşturuyor ve çeşitli katılşımcıları etkinliğe davet ediyor etkinkik yapılıyor ve sona eriyor yönetici etkinliği sona erdirdiğpi zaman etkinlik hakkında anket hazırlayıp katlımcılara sunmak istiyortmusunuz diye bir uayurı verip katılımcıların etkinlik hakkındaki düşüncelerini alacak ve bu anket etkinlikten etkinliğe değişiklik göstereceği için dinamik oalrak yapılmalı anket kısmı hariç hepsini yaptım am ankette biraz takıldım bu yüzden fikirlerinize açıpğım hertürlü
selamlar
Bu anketi hangi ortamda sunacaksınız? Örneğin toplantı odasında herkesin önünde bilgisayr var. server client mimarisinde mi yapacaksınız? web yazılımı geliştirip, unigui tarzında mı yayınlayacaksınız? uzaktan toplantı yaptıktan sonra mail adreslerine anketi gönderip değerlendirme mi isteyeceksiniz?
(21-10-2020, Saat: 12:20)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selamlar
Bu anketi hangi ortamda sunacaksınız? Örneğin toplantı odasında herkesin önünde bilgisayr var. server client mimarisinde mi yapacaksınız? web yazılımı geliştirip, unigui tarzında mı yayınlayacaksınız? uzaktan toplantı yaptıktan sonra mail adreslerine anketi gönderip değerlendirme mi isteyeceksiniz?

Selam

Kurumsal bir şirket içinde şirket içi yapılan toplantı sonrası değerlendirme anketi yani dediğiniz gibi server  client mimarisi olacak şu an yapılması gerek çoğu şeyi yaptım toplantı sonrası tüm kullanıocılara değerlendirme ekranını açıyorum am dediğimgibi anket kısmında kaldım sadece

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Netsis ENTEGREFKEY Oluşturma Hk. OZCANK 5 723 10-10-2025, Saat: 21:17
Son Yorum: OZCANK
Question Dinamik butonlarda event tanımı mnk 11 1.653 31-01-2025, Saat: 09:16
Son Yorum: mrmarman
  FastReport Dinamik Sayıya Göre Etiket Bastırma [ÇÖZÜLDÜ] bünyamin68 2 752 09-01-2025, Saat: 13:47
Son Yorum: bünyamin68
  excell aktarılan veride köprü oluşturma erdogan 0 411 15-10-2024, Saat: 21:51
Son Yorum: erdogan
  Buton Oluşturma Konusunda Yardım İhtiyacı cemakkus 31 8.262 27-09-2024, Saat: 21:00
Son Yorum: cemakkus

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi