Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi Can Yönetim Kadrosu
Merhaba;

Formun yönetimi kısmında bizlere yardımcı olacak iş arkadaşları arıyoruz.
İhtiyacımız olan departmanlar aşağıda belirtilmiştir.

Görev Yapılacak Bölüm                           Statü                            Alınacak personel sayısı
VIP Bölümü Hariç Tüm Formalar                  Admin                                                  3 Personel (2 Personel alındı)
VIP Bölümü Hariç Tüm Formalar               Süper Moderatör Alımı                              1 Personel (Alındı)
Delphi Genel Programlama                       Moderatör Alımı                                       5 Personel (3 Personel alındı)
Mobil Platform - FireMonkey (FMX)            Moderatör Alımı                                       3 Personel (2 Personel alındı)
Delphi Linux                                            Moderatör Alımı                                       1 Personel
FireBird                                                  Moderatör Alımı                                        2 Personel 
SQLite                                                    Moderatör Alımı                                        1 Personel (1 Personel alındı)
MySQL                                                   Moderatör Alımı                                        2 Personel (2 Personel alındı) 
Ms SQL Server                                        Moderatör Alımı                                        2 Personel (2 Personel alındı)
Uzak Veri Tabanı (Cloud) Sistemleri 
& NoSql Mimarileri                                   Moderatör Alımı                                        2 Personel (1 Personel alındı)                          
Görsel Eğitimler                                       Moderatör Alımı                                        2 Personel
İnsan Kaynakları ve Pazarlama                  Moderatör Alımı                                        3 Personel (1 Personel alındı)

Müracaat için: DelphiCan.com">DelphiCan2016@gmail.com mail adresine veya Yönetim kadromuzda bulunan herhangi bir yöneticimize doğrudan Özel Mesaj ile bir CV (Yazılım alanı öncelikli olmak üzere Özgeçmiş) gönderip, görev yapmak istediğiniz bölümü belirtiniz.
Saygılarımızla
Delphi Can

Yönetim Kadromuz
DelphiCan'dır!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi Yazılımcı İş Arkadaşı Arıyoruz. FerhatT 3 834 24-02-2026, Saat: 14:54
Son Yorum: fuat demir
  Mevcut Apk Delphi ile yazdırmak istiyorum .. ovural 0 489 28-09-2025, Saat: 12:32
Son Yorum: ovural
  Delphi - Orta Seviye Geliştirici kaynağı sağlanabilir yuceltepekoy 1 1.009 15-11-2024, Saat: 14:10
Son Yorum: yhackup
  delphi xe de hazırlanmış basit 2 program gerekli kaan335 4 2.869 13-09-2024, Saat: 20:11
Son Yorum: enigma
  Delphi Yazılımcısı Arayışı Hk. Tuğrul HELVACI 4 1.913 13-08-2024, Saat: 17:21
Son Yorum: Tuğrul HELVACI

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi