Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udemy eğitim yayında
Günaydın,

Uzun süren bir süreçten sonra kursum udemy tarafından yayınlandı. 
Tamamen görsellik üzerine olan bu eğitimde temennim kodlamanın yanında tasarlamayı da aşılamak fakat ne kadar başarılı bir eğitim oldu emin değilim.
Daha önce bırakın eğitim anlatmayı sesli görüşmeleri bile mesajlaşmaya çevirmenin mesajlaşarak konuşmanın yolunu arayan biriyimdir. hayatımda bir ilki gerçekleştirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.
Bu yüzden olsa gerek büyük bir telaş ve endişe mevcut anlatımımın neticesi konusunda.
Temennim ; Anlatım, konular, öğretebilme, bilgi paylaşımı, detaya girme gibi alanlarda eğitimin ne denli derecede iyi ya da kötü olduğunu dile getirmeniz. 

Hayırlı uğurlu olsun diyerek bitireyim ;
https://www.udemy.com/course/delphi-ile-...52E9EC2D83
(23-12-2020, Saat: 10:08)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın,

Tamamen görsellik üzerine olan bu eğitimde temennim kodlamanın yanında tasarlamayı da aşılamak fakat ne kadar başarılı bir eğitim oldu emin değilim.
Daha önce bırakın eğitim anlatmayı sesli görüşmeleri bile mesajlaşmaya çevirmenin mesajlaşarak konuşmanın yolunu arayan biriyimdir. hayatımda bir ilki gerçekleştirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.
Bu yüzden olsa gerek büyük bir telaş ve endişe mevcut anlatımımın neticesi konusunda.
Temennim ; Anlatım, konular, öğretebilme, bilgi paylaşımı, detaya girme gibi alanlarda eğitimin ne denli derecede iyi ya da kötü olduğunu dile getirmeniz. 

Hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Elinize sağlık kaynak çoğalması adına iyi bir çalışma olmuş.
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
Hayırlı olsun, @Mr.Developer tebrik ederim , başarılarının devamını dilerim.
Eski tuğlalarla yeni bina yapılmaz.
(23-12-2020, Saat: 10:08)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın,

Merhabalar,

Hayırlı olması dileği ile.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
@klavye çok teşekkürler hocam.
(23-12-2020, Saat: 10:24)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun. Elinize sağlık kaynak çoğalması adına iyi bir çalışma olmuş.

Çok teşekkür ederim hocam. Umarım devamı gelir ve daha iyileriyle karşınıza çıkarım.
(23-12-2020, Saat: 10:25)bydelphi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun, @Mr.Developer  tebrik ederim , başarılarının devamını dilerim.

Çok teşekkürler. sağolun hocam. Nice güzel günlere nice başarılara diyelim o zaman  Angel
(23-12-2020, Saat: 10:30)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Hayırlı olması dileği ile.

Çok teşekkür ederim hocam. umarım olur  Angel
Üreten her zaman kazanır, bazen doğrudan bazen dolaylı bir şekilde mutlaka dönüşü olur. Çalışmanın başarılı olması ve devamının da gelmesi dileğiyle.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi Görsel Eğitim Seti Türkçe [2007/2009/2010/Berk Okan EğitimOfisi] Aaronn 3 686 30-05-2025, Saat: 09:29
Son Yorum: woywod
  Kariyer Eğitim Setleri Javs 33 26.418 21-04-2022, Saat: 15:57
Son Yorum: Ugur
  3 Gün Geçerli Ücretsiz Udemy Kursu #EvdeKal Halil Han BADEM 14 12.191 09-01-2021, Saat: 23:44
Son Yorum: Halil Han BADEM
  Eğitim Gönüllüsü Aranıyor Fesih ARSLAN 1 2.672 15-11-2019, Saat: 09:30
Son Yorum: Fesih ARSLAN
  Hangi 3 Konuda Görsel Eğitim İhtiyacınız Var? Fesih ARSLAN 1 2.483 07-11-2019, Saat: 09:28
Son Yorum: Bay_Y

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi