25-01-2021, Saat: 10:00
(Son Düzenleme: 25-01-2021, Saat: 12:28, Düzenleyen: bünyamin68.)
Arkadaşlar merhaba daha önce (Veri Tabanına Kayıt Ederken Yazdırma) başlıklı konumdan değişikliğe giderek fastreport4 raporlama aracını kullanmaya başladım. Bu raporlama aracıyla nokta vuruşlu yazıcıdan çıktı almak için bir dot matrix şeklinde dizayn oluşturdum. ön izlemesini yaptığımda her şey gayet normal veriler geliyor rapor düzgün şekilde görüntüleniyor ancak yazdırma komutu verdiğimde yazıcı hiç bir şekilde yazmıyor. Eminim ki bir yerlerde eksiğim var ama ne olduğunu çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Örnek proje ya da kendi için hazırlamış, paylaşmak isteyen ve önerilerde bulunacak arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Not:frxDotMatrixExport1 bu bileşen yazdırmak içinmiş formumda ekli ama bunun için bir kod yazılmalı mı bilemedim?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar yukarıda bahsetmiş olduğum sorunu çözmüş bulunmaktayım. Yazıcıda sorun varmış. Başka bir nokta vuruşlu yazıcıda denedim sorunsuz dizaynı yazdırdı.
Not:frxDotMatrixExport1 bu bileşen yazdırmak içinmiş formumda ekli ama bunun için bir kod yazılmalı mı bilemedim?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar yukarıda bahsetmiş olduğum sorunu çözmüş bulunmaktayım. Yazıcıda sorun varmış. Başka bir nokta vuruşlu yazıcıda denedim sorunsuz dizaynı yazdırdı.