Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şükür Kavuşturana
Bir an hiç gelmeyecek sandım.
Merhaba. Aynen dün gece 3e kadar farklı aralıklarda giriş yapmağa çalıştım vpn bile kullandım olmadı. Şükürler olsun. Tüm emeği geçenlere teşekkürler.
(26-01-2017, Saat: 11:14)AliZairov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. Aynen dün gece 3e kadar farklı aralıklarda giriş yapmağa çalıştım vpn bile kullandım olmadı. Şükürler olsun. Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Kesinlikle, Önce cpu hatası verdi cpu kullanımını aştınız dedi , birazdan düzelir dedim 404 dedi site silindiğini anladım. Allah'tan Fesih bey yedeklerini alır.
Bağımlı olduk baya siteye giremeyince çay/kahve krizi gibi oluyor Smile

“Do. Or do not. There is no try.”
(26-01-2017, Saat: 11:48)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağımlı olduk baya siteye giremeyince çay/kahve krizi gibi oluyor Smile

Aynen sanki internet bağlantısı yok gibiydi Smile
Geçmiş olsun fakat kardeş site hala açılmıyor. iki forumda birden kapanınca Türkiye'de Delphi öldü gibi oldu.
(26-01-2017, Saat: 12:08)CaglarCoskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun fakat kardeş site hala açılmıyor. iki forumda birden kapanınca Türkiye'de Delphi öldü gibi oldu.

Sabahtan beri 4-5 kez girdim, şimdi de denedim, bende bir sıkıntı yok
There's no place like 127.0.0.1
(26-01-2017, Saat: 12:08)CaglarCoskun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun fakat kardeş site hala açılmıyor. iki forumda birden kapanınca Türkiye'de Delphi öldü gibi oldu.

Hangi site?  Smile
(26-01-2017, Saat: 11:42)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26-01-2017, Saat: 11:14)AliZairov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba. Aynen dün gece 3e kadar farklı aralıklarda giriş yapmağa çalıştım vpn bile kullandım olmadı. Şükürler olsun. Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Kesinlikle, Önce cpu hatası verdi cpu kullanımını aştınız dedi , birazdan düzelir dedim 404 dedi site silindiğini anladım. Allah'tan Fesih bey yedeklerini alır.

Tespitiniz doğru @yhackup Bey,
Yedekleme hastalığı var bende.  Cool

(26-01-2017, Saat: 11:48)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağımlı olduk baya siteye giremeyince çay/kahve krizi gibi oluyor Smile

(26-01-2017, Saat: 11:52)Cyber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Aynen sanki internet bağlantısı yok gibiydi Smile

Sizde (üyelerimizde) bıraktığımız etkinin bu denli etkili olduğunu duymak; beni memnun etti. Bu etkinin asıl mimarları tabi ki Yönetim Kadromuz'dur.

(26-01-2017, Saat: 12:15)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Sabahtan beri 4-5 kez girdim, şimdi de denedim, bende bir sıkıntı yok

Benim girmeyi başaramadığım zamanlarda da sizi hep OnLine görüyorum.  Bu işin sırrını bi ara öğrenelim.
DelphiCan'dır!
Bu host firmasının taktiği bu. Sürekli suni sorunlar oluşturup üst paket geçmeye zorlamak.
Umarım bir daha yaşamayız.
Bu arada mesaj gönderdikten sonra bekleme problemimiz geri döndü.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi