Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
embarcadero.com Sitesi neden çalışmıyor?
Merhaba,

embarcadero.com
docwiki.embarcadero.com

Sitelerine erişim sağlanamıyor. Bu durum genellikle böyledir. Ayrıca çalıştığı zamanlarda da korkunç yavaş açılıyor. Ülkemize has bir durum mu var? Bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü farklı bölgelerde farklı internet hatlarından pek çok kez denedim.

Araştırdığım konularda makaleler oluyor, bazen bileşen veya komutlarla ilgili bilgi almayı kolaylaştırıyor fakat son zamanlarda böyle bir sıkıntı var.

Ek Dosyalar Resimler

docwiki.embarcadero.com bendede girmedi, embarcadero.com sıkıntı yok.
(24-05-2021, Saat: 03:27)yanniosman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

embarcadero.com
docwiki.embarcadero.com

Sitelerine erişim sağlanamıyor. Bu durum genellikle böyledir. Ayrıca çalıştığı zamanlarda da korkunç yavaş açılıyor. Ülkemize has bir durum mu var? Bende bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü farklı bölgelerde farklı internet hatlarından pek çok kez denedim.

Araştırdığım konularda makaleler oluyor, bazen bileşen veya komutlarla ilgili bilgi almayı kolaylaştırıyor fakat son zamanlarda böyle bir sıkıntı var.

Merhaba,

dünden beri sistemleri down durumda. Şu an geri aktif durumda olduğu gözüküyor.
Yazılım Topluluğumuz -> Tıklayın
Kişisel Tanıtım Sitem -> Tıklayın
22 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
Servislerin açılmaması sıkıntı community için 48 saat içerisinde embarcadero servislerine bağlanması lazım yoksa lisans hatası verip kapanır yazıyordu.

“Do. Or do not. There is no try.”
Şuanda aktif şekilde çalışıyor sorun düzelmiş.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  IDE Kod Hizalama Neden Çalışmaz pro_imaj 6 3.955 19-05-2019, Saat: 23:52
Son Yorum: pro_imaj
Big Grin Kurulumla gelen Fast Report Embarcadero Sürümü Venüs 5 3.776 06-04-2019, Saat: 09:49
Son Yorum: TescilsizUzman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi