Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamera Açma Hatası (java...)
Merhaba Arkadaslar

Daha once Delphi 10.4 surumde calısan adroid uygulamamda kamerayı acıp resim cekebılıyorum
Fakat Delphi 11 surumunde derleyip tablete yukluyorum. Tablette kamerayı acmak isteyınce  "java type content contextcompat could not be found"  hatası alıyorum kamera acılmıyor.
Gereken izinlerde verilmiş vaziyette. 
Sorunu nasıl düzeltebılırım.
1- Projenin bulunduğu dizindeki Android klasörünü silin.
2- Project Manager penceresinde, proje adı üzerinde sağ tuşla Clean menüsünü seçin.
3- Project > Deployment penceresinde, Revert To default butonuna tıklayın. Açılan pencereden Revert for all configurations of the active platform seçin ve Ok butonuna tıklayın.
4- Projenin bulunduğu dizindeki, AndroidManifest.template.xml dosyası içerisinde özel bir tanımlama yaptı iseniz bu tanımlamaları muhafaza edin, daha sonra AndroidManifest.template.xml dosyasını silin.
5- Project Manager penceresinde, Target Platforms > Android > Libraries üzerinde sağ tuşla Revert system files to default menüsünü seçin.
6- Projeyi Build edin.
7- AndroidManifest.template.xml dosyasında varsa özel tanımlamalarınızı ekleyin.
8- Projeyi çalıştırın (cihaza yükleyin).
9- Uygulama cihaza kurulduktan sonra, uygulama özelliklerinden (Uygulama bilgisi > İzinler) izinleri kontrol edin.

Not: konu yanlış bölümde açılmış. FMX bölümüne taşınmasında fayda var!
Begin : = end / 2;
@RAD Coder Cok tesekkur ederim sorun düzeldi
sanırım oldu , teşekkürler.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  video player olan formu kapatma tekrar acma sorunu sadikacar60 3 96 26-11-2024, Saat: 16:39
Son Yorum: esistem
  [Çözüldü] HTTP üzerinden RTSP ile IP kamera stream işlemek Abdullah ILGAZ 4 6.057 08-10-2024, Saat: 09:20
Son Yorum: sadikacar60
  ip kameradan gelen resimde jpeg error #53 hatasi sadikacar60 5 263 01-10-2024, Saat: 08:08
Son Yorum: mrmarman
  Order By hatası Altıner 2 238 14-07-2024, Saat: 09:18
Son Yorum: RAD Coder
  wsdl import hatası (Cannot unwrap: // - Input element wrapper name does not ) samsaros123 3 870 07-06-2024, Saat: 17:45
Son Yorum: RAD Coder

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi