15-02-2017, Saat: 22:36
Herkese merhabalar. Hobi olarak program yazıyorum. Android için yazdığım progam ios ta AMD işlemci kullanmam ve sanal mac'in kararsız çalışmasından dolayı ios cihazlar için derleyemedim. Ios, android mobil ortamlarda çalışan web uygulama için delphi olması şart değil Unigui inceledim ve kısıtlamaları örneğin renk değişimleri 3 kişiden fazla kullanıcı kısıtlaması amacımı oldukça sınırlıyor.
Mobil ortamda yapmak istediğim web uygulama, label panel gibi nesnelerin renk değişimleri ve basit tarih fonksiyonları. Bu çıkmazla belki yeni tecrübeler edinebilirim. Mobil ortamda web uygulama yazmak için nereden başlamam gerekiyor. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.
Mobil ortamda yapmak istediğim web uygulama, label panel gibi nesnelerin renk değişimleri ve basit tarih fonksiyonları. Bu çıkmazla belki yeni tecrübeler edinebilirim. Mobil ortamda web uygulama yazmak için nereden başlamam gerekiyor. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

latform ayırtetmeksizin siteden kullanabilirler uygulamayı. Öğrenciler için toplu başvuruda ücretsi deniyor bakalım bulurum bir yolunu değerse ki bahsedildiği gibyse çok kullanışlı. Çok teşekkür ederim.