Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resim Çekme image ekleme
Merhaba Üstatlarım

Yapmak istediğim şey şu. Telefonun kamerasından resim çekip image nesnesinde göstermek. 

Ekte eklediğim programı  Rad studio 11 de çalıştırıyorum. Resim çek butonuna bastığımda şöyle bir uyarı veriyor.

Java.lang.İllegalArgumentException:Couldn't find meta-data for provider with authority com.embarcedero.Project1.fileprovider

izinleri manuel elle veriyorum. Resim ekle butonuna bastığımda sorun yok. Galerideki bir resmi image nesnesinde gösterebiliyorum, fakat resim çekmek istediğimde bu uyarıyı veriyor. Ne yapmam gerek acaba? Yardımcı olabilir misiniz? bu program üzerinde veya başka nasıl çözüm sağlayabilirim. 

Teşekkür ediyorum.

Ek Dosyalar
.zip   Android_ResimCek.zip (Dosya Boyutu: 12,54 KB / İndirme Sayısı: 6)
hocam yanlış anlamadı isem iinlerle alakalı bir probleminiz var.
Read gibi Write permissionunu da verdiniz mi? ayrıca SEcure File Sharing ile ilgili birşey olabilir mi diye aklıma takılmadı değil.. (Project->Options->Application->Ent.List. in içinde.)
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Merhaba hocam. İzinleri veriyorum onunla alakalı değil diye düşünüyorum. Read ve write ve camera izinlerini veriyorum. Galeriden resim de çekiyorum. Ama kamera açamadım. Ekteki örnek alexandria öncesi versiyonda çalışıyordu diye hatırlıyorum. Denemiştim çünkü önceden.
Son söylediğinizi deneyeceğim.
@mcuyan Hocam Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Secure File Sharing yetkisini verdim ve oldu. Tekrardan teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. İyi çalışmalar.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ClientDataSet image field yükleme (DataSnap) 41linea41 29 5.088 25-01-2023, Saat: 19:18
Son Yorum: yemre
  Image hakkında barissagir 6 668 17-01-2023, Saat: 05:50
Son Yorum: emozgun
  FCM Push Notification Resim Ekleme vedat33 0 213 15-12-2022, Saat: 13:56
Son Yorum: vedat33
  resim kayıt etme hk. sadoal351 2 288 06-10-2022, Saat: 09:23
Son Yorum: gonulali
  ios api bilgi çekme gönderme gonulali 6 555 21-09-2022, Saat: 09:43
Son Yorum: gonulali

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi