Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Datasnap her seferinde Kapatıp Açma
Merhaba üstadlarım,
Android uygulamamı Datasnap ile veri tabanı bağlantısını yaptım. Çalışıyor sorun yok.
Bir buton yardımıyla bir form açıyorum ve o formda insert ile veri tabanına bir kayıt ekliyorum. Kayıt ekleniyor. Programdan çıkıp tekrar girmek istediğimde splash ekranda kalıyor. Ancak datasnap exeyi kapatıp açarsam uygulama açılıyor. 

İnsert ile kayıt eklemeden sadece formlar arası dolaşıp uygulamadan çıkarsam sorun yok. uygulamayı tekrar açmak istediğimde açılıyor. ama ne zaman insert ile bir kayıt eklersem bir daha ki girişimde splash ekranda takılıyor ta ki datasnap exeyikapatıp açana kadar. kapatıp açtığımda uygulama splash ekrandan çıkıp uygulama açılıyor. Bu sorun neden kaynaklanabilir?

Teşekkür Ederim.
(16-07-2022, Saat: 08:58)gonulali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba üstadlarım,
Android uygulamamı Datasnap ile veri tabanı bağlantısını yaptım. Çalışıyor sorun yok.
Bir buton yardımıyla bir form açıyorum ve o formda insert ile veri tabanına bir kayıt ekliyorum. Kayıt ekleniyor. Programdan çıkıp tekrar girmek istediğimde splash ekranda kalıyor. Ancak datasnap exeyi kapatıp açarsam uygulama açılıyor. 

İnsert ile kayıt eklemeden sadece formlar arası dolaşıp uygulamadan çıkarsam sorun yok. uygulamayı tekrar açmak istediğimde açılıyor. ama ne zaman insert ile bir kayıt eklersem bir daha ki girişimde splash ekranda takılıyor ta ki datasnap exeyikapatıp açana kadar. kapatıp açtığımda uygulama splash ekrandan çıkıp uygulama açılıyor. Bu sorun neden kaynaklanabilir?

Teşekkür Ederim.

Merhaba,
Android uygulamada birden fazla form kullanmak çok verimli olmuyor, onun yerine aynı formda tabcontrol türü kullanırsanız daha akıllıca olur gibi.
Uygulamanızın açılışında veritabanı bağlantısının kapalı olduğundan emin misiniz? Bir kontrol edebilir misiniz?
@hbulus Hocam Cevap için teşekkürler. Sorun sanırım oluşturduğum datasnapta. Sıfırdan tekrar yapınca sorunum düzeldi.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  FMX'de Proxy Kullanarak Web Sayfası Açma Sorunu Dmak42 1 581 29-12-2024, Saat: 12:47
Son Yorum: mrmarman
  ClientDataSet image field yükleme (DataSnap) 41linea41 29 16.488 25-01-2023, Saat: 19:18
Son Yorum: yemre
  Datasnap Kullanımı Hk. sadoal351 1 1.135 11-01-2023, Saat: 12:45
Son Yorum: hi_selamlar
Photo Datasnap Hatası serdar 2 1.057 06-10-2022, Saat: 14:04
Son Yorum: serdar
  DataSnap web bağlantısı Altıner 6 2.200 18-09-2022, Saat: 10:29
Son Yorum: Altıner

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi