Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FastReport
Merhabalar kolay gelsin Ben Fastreport da 200 yakin resim dosyasi var ve bunlari her sayfa da 2 ser adet olmak uzere cikti alicam.
sayfayi ayarladim fakat resimler her sayfada 2 kayit cikacagina her sayfada 1 kayit 2 adet cikiyor ?
(10-09-2023, Saat: 03:16)woywod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar kolay gelsin Ben Fastreport da 200 yakin resim dosyasi var ve bunlari her sayfa da 2 ser adet olmak uzere cikti alicam.
sayfayi ayarladim fakat resimler her sayfada 2 kayit cikacagina her sayfada 1 kayit 2 adet cikiyor ?

Merhabalar,

Farklı yöntemler var. Basit bir örnek paylaştığım.
Resimler DB'de kayıtlı varsayılarak hazırlanmış basit bir örnek.

Eğer resimleriniz bir klasör içerisinde ise o zaman farklı yöntem dosyaları çekip almanız gerekecek.

Kolay gelsin.

Ek Dosyalar
.zip   dc.fr3.zip (Dosya Boyutu: 857 Bayt / İndirme Sayısı: 6)
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
(11-09-2023, Saat: 10:38)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-09-2023, Saat: 03:16)woywod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar kolay gelsin Ben Fastreport da 200 yakin resim dosyasi var ve bunlari her sayfa da 2 ser adet olmak uzere cikti alicam.

Merhabalar,

Eğer resimleriniz bir klasör içerisinde ise o zaman farklı yöntem dosyaları çekip almanız gerekecek.

Kolay gelsin.
Cevabınız icin cok tesekur ederım.gordugım gıf de bende de boyle cıkıyor ama ben resımden ornek vereyım,ilk resim dosyasından sonra 2. resım yerıne test yazsın istiyorum.Yanı her kayıttan 1 tane Onu yapamadım ...Dosyaları once klasore kaydedip ordan adresleri 
Verıtabanına kaydediyorum. Resımlerın Adreslerı bulunuyor. Tesekurler ılgınız ıcın..
(11-09-2023, Saat: 13:06)woywod Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2023, Saat: 10:38)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Kolay gelsin.
Cevabınız icin cok tesekur ederım.gordugım gıf de bende de boyle cıkıyor ama ben resımden ornek vereyım,ilk resim dosyasından sonra 2. resım yerıne test yazsın istiyorum.Yanı her kayıttan 1 tane Onu yapamadım ...Dosyaları once klasore kaydedip ordan adresleri 
Verıtabanına kaydediyorum. Resımlerın Adreslerı bulunuyor. Tesekurler ılgınız ıcın..

Merhabalar,

https://stackoverflow.com/questions/2444...ast-report

Kolay gelsin.
(11-09-2023, Saat: 13:36)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2023, Saat: 13:06)woywod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevabınız icin cok tesekur ederım.gordugım gıf de bende de boyle cıkıyor ama ben resımden ornek vereyım,ilk resim dosyasından sonra 2. resım yerıne test yazsın istiyorum.Yanı her kayıttan 1 tane Onu yapamadım ...Dosyaları once klasore kaydedip ordan adresleri 

Merhabalar,

Kolay gelsin.

Cok tesekur ederım elınıze saglık..
(11-09-2023, Saat: 16:54)woywod Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-09-2023, Saat: 13:36)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Kolay gelsin.

Cok tesekur ederım elınıze saglık..

Teşekkür ederim #hi_selamlar. Önemli bir konuydu. İşimi çözdü.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Big Grin Fastreport Masterdata StartNewPage değerini değiştirme nevzatc 4 562 28-11-2025, Saat: 02:29
Son Yorum: nevzatc
  FastReport da sayfa uzunluğu mcuyan 1 463 22-09-2025, Saat: 08:50
Son Yorum: hi_selamlar
  fastreport şablonu database e kayıt ercanskose 11 2.439 18-02-2025, Saat: 17:10
Son Yorum: akuyumcu63
  FastReport Dinamik Sayıya Göre Etiket Bastırma [ÇÖZÜLDÜ] bünyamin68 2 752 09-01-2025, Saat: 13:47
Son Yorum: bünyamin68
  Fastreport Barkod Tasarımı delphiX14 8 2.135 10-10-2024, Saat: 15:10
Son Yorum: ermanispir@gmail.com

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi