Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cihaza ipa dosyası yükleme
Selamlar,
Bir fabrika için ios uygulama yazdım. Fabrikanın yurtdışındaki IT si ipa dosyasını oluştur bize gönder, biz Türkiye'deki fabrikada çalışan ios cihazlara uygulamayı basarız dediler. Adamlara ipa yı gönderdim fakat Deployement Profile sorunu var diyorlar. Cihazlara yüklenemiyor diyorlar. Ben kendi telefonuma mac üzerinden yükleyebiliyorum, testflight üzerinden de yükleyebiliyorum. Sorunsuz çalışıyor. iTunes üzerinden fabrikadaki cihazlara ipa dosyasını basıyorlarmış sanırım. Daha önce başına gelen oldu mu? Teşekkürler. 

Cihaza bastıklarında çıkan hatayı ekte gönderiyorum.

Ek Dosyalar Resimler

Bu şekilde dağıtım mümkün değil. 
Provizyonsuz hiç bir ipa dosyası iOS işletim sistemi üzerinde çalışmaz.
Firma Jailbreak harici, yükleyemez. Bu riski de göz önüne alacağını sanmıyorum.
Ad hoc dağıtım yöntemi kullanılabilir.
Not: Görüntüdeki mesaj bir hata değil. Provizyon uyarısıdır.
Begin : = end / 2;
cihaz sayısı az ise testflight kayıt olmasını sağlayıp kullanabilir.
(06-10-2023, Saat: 17:37)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu şekilde dağıtım mümkün değil. 

Bu şekilde provizyon olmadan ipa dosyası oluşturamam ki zaten. Ben projeyi bu şekilde derleyip mac cihazdan ipayı alıp onlara gönderiyorum.

Ek Dosyalar Resimler

(06-10-2023, Saat: 17:59)emrahozten Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-10-2023, Saat: 17:37)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu şekilde dağıtım mümkün değil. 

Bu şekilde provizyon olmadan ipa dosyası oluşturamam ki zaten. Ben projeyi bu şekilde derleyip mac cihazdan ipayı alıp onlara gönderiyorum.

Apple Store üzerinde yüklü olmayan bir uygulama için de bu politika geçerli olabilir.
Bu durumda provizyona da bakmaz.
Begin : = end / 2;
Apple developer hesabında 400$lık bi lisans var ondan alırsanız anca ipa dağıtabilirsiniz. normal 99$lık lisans da ipa dağıtamazsınız.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(06-10-2023, Saat: 20:36)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Apple developer hesabında 400$lık bi lisans var ondan alırsanız anca ipa dağıtabilirsiniz. normal 99$lık lisans da ipa dağıtamazsınız.

Yıllardır ödeme günü geldiğinde 99$' ı ödeyip genel uygulama yayınlamaya devam ediyorum. İlk kez bir fabrika ipa dosyasını bize gönder uygulamayı biz uzaktan cihazlara basarız dedi. Bu konuda da maalesef hiç bir fikrim yok. Ne kullanarak basarlar bu uygulamayı, nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca hesabımı kurcaladığımda 400$ lık bir ödeme yöntemi göremedim. Bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
400 dolar da versen uygulmaaya store yüklemen gerekiyor, store yükle testflight üzerinden dağıt, testflight dağıtımında 2 ay bir güncelleme yapman gerekiyor.
(07-10-2023, Saat: 10:35)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 400 dolar da versen uygulmaaya store yüklemen gerekiyor, store yükle testflight üzerinden dağıt, testflight dağıtımında 2 ay bir güncelleme yapman gerekiyor.

Yok hocam. Store'a yüklemeniz gerekmiyor. aynı APK oluşturur gibi test cihazında çalıştıkdan sonra dağıtım yapabliyorsunuz Store'a yüklemeden diye biliyorum. yani 4 sene önce öyleydi. şimdi değişti ise bilmiyorum tabiki.

https://developer.apple.com/programs/enterprise/

300 e düşmüş.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Ben artık şöyle bir çözüm buldum. Telefonların GUID lerini topladım. Apple hesabımda bu cihazları ekleyerek bu şekilde profil dosyası oluşturdum. Uygulamayı AdHoc olarak derledim. İnternette araştırdığımda Sideloadly diye bir program buldum. Windowsta bu programı kurup telefonu bilgisayara bağlıyorsun. İpa dosyasını içine atıp çalıştırdığında telefona kuruyor. TestFlight ta ayrı bir çözüm ama 90 gün sonra tekrar uygulamayı derlemek lazım. En basit yöntem Sideloadly ile yüklemek oldu.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Parola Korumalı Zip Dosyası İçeriğini Çıkarmak nehirnnn 36 5.358 07-05-2024, Saat: 17:59
Son Yorum: mrmarman
Star FMX Projelerinizde Ses Dosyası Oynatma Abdullah ILGAZ 15 11.661 22-03-2024, Saat: 22:25
Son Yorum: xorpas
  Google play Uygulama yükleme hatası [Çözüldü] codder71 3 927 23-02-2024, Saat: 22:42
Son Yorum: codder71
  Android 32-Bit Library Eklenen Jar Dosyası yilmazalp 4 1.613 10-09-2023, Saat: 01:01
Son Yorum: yilmazalp
  Rest Server'dan Android cihaza apk transferi serifaliyagci 0 412 22-08-2023, Saat: 17:31
Son Yorum: serifaliyagci

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi